23948sdkhjf

Personlig sikkerhed med vores faldsikringsudstyr.

Tilbydes
Udløber
2. juni 2099

Danløft A/S har et bredt udvalg af personlig faldsikring til dig der arbejder i højden.

Alt vores faldsikringsudstyr er CE certificeret og lever op til alle gældende europæiske standarder .

Ankerpunkter
Vi har et stort udvalg af flytbare eller permanente ankerpunkter, glidesystemer til ankerliner og treben. Med disse og under overholdelse af de gældende vejledninger for udstyret, sikres personalet under alt arbejde på udsatte steder.

Personlig sikring
Vi har et stort udvalg af faldsikringsseler og støttebælter, der holder dig sikker og komfortabel i tilfælde af et styrt. Falddæmpere, som absorberer fald energien og bremser faldet.  Samt faldblokke, der standser faldet og som både findes i modeller til vertikalt og horisontalt brug.

Lovpligtige eftersyn
Faldsikringsudstyr skal undergå et årligt lovpligtigt serviceeftersyn og arbejdstilsynet anbefaler også at det efterses en gang om måneden under brug.  Ydermere må udstyr ikke bruges igen hvis det har været udsat for fald eller ukorrekt belastning.

Med en serviceaftale hos os sikrer vores dygtige personale at jeres faldsikringsudstyr er i orden og vi sørger for at kontakte jer og aftale jeres årlige eftersyn så det ikke glemmes.

Samler du også dine kraner og løftegrej i vores serviceaftaler, sparer du både tid og penge.

Se hele vores udvalg i vores katalog her

Vores dygtige personale sidder klar på 73628800 til at vejlede dig i hvilken type faldsikring du skal bruge til din opgave.   

 
Udbyder
Danløft A/S

Danløft A/S
Rugkobbel 262
6200 Aabenraa
Danmark

Maj-Brit Sievers Iversen
Telefon: +45 73628800


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156