23948sdkhjf

Facadebeklædning

Tilbydes
Udløber
30. april 2023

Specialist i facadebeklædning
 
Pro Montage har 20 års erfaring med facadebeklædning. Vores facadebeklædning udføres i aluminium, stål og fiberbeton. Vi har rigtig mange kompetente medarbejdere med mange års anciennitet, som giver en stabilitet hos kunderne. Vores værdisæt er troværdighed, loyalitet, respekt og kvalitet, og vi arbejder efter dette hver eneste dag. Vores løsninger kan ses i hele landet, og vi har en agil organisation med stort ansvar lagt ud til den enkelte. Det oplever vores kunder som beslutningsdygtighed og engagement.
 
Special facadebeklædning
 
Igennem vores datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning, kan vi fremstille unikke løsninger, der passer 100% til arkitektens ønsker. Vi har særlig stor erfaring med lette facader med mineralulds- og skumpaneler, bondede plader og alu-facader. Som noget nyt tilbyder vi også fiberbeton facader.
 
Bestil prøver
 
Det er vigtigt at træffe det rigtige valg. Derfor kan du bestille prøver på plader og strækmetal. Kontakt os meget gerne.
 
Et uforpligtende tilbud
 
Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for facadebeklædning og få et uforpligtende tilbud, så kontakt os meget gerne. Ring på telefon 97 14 37 48 eller send os en mail på kontakt@pro-montage.dk - se også vores hjemmeside.
Udbyder
Pro Montage A/S

Pro Montage A/S
Drejervej 10
7451 Sunds
Danmark

Erik Gammelgaard
Telefon: +45 97143748


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203