23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Robotprogrammering

Udløber
22. april 2024

Robotprogrammering kræver indsigt i ofte komplekse automationsanlæg og arbejdsgange. Den erfaring har vi.

Til robotprogrammering benytter Dansk RobotTeknik sig primært af egen erfaring (primært robotter fra Universal Robots, Fanuc og Mitsubishi) og ind i mellem tætte samarbejdspartnere, når det drejer sig om programmering af ABB, KUKA, Motoman og Denso.

Det er vigtigt, at robotten er konfigureret præcist, når det gælder værktøj og payload. Endnu vigtigere er en god programmering, for ellers vil robotten udsættes for unødvendigt slid og dermed øget udgifter til service og reparationer.

Dansk RobotTeknik benytter nyeste software til robotprogrammering f.eks. RoboGuide, WINCAPS (Denso) og WorkVisual (KUKA).

Vi tilbyder simulering af robotterne og deres programmering. Vi skal blot have en step-file af anlægget og robottens specifikationer for at lave en simulering evt. for bestemmelse af robotternes placering i forhold til hinanden eller positioner.

Selvstændige robot-programmeringsopgaver har Dansk RobotTeknik en bred erfaring indenfor. Derfor tilbydes programmering af komplekse robotløsninger som underleverandør.

Erfaringerne betyder, at Dansk RobotTeknik er en seriøse samarbejdspartner for jer, når det gælder jeres automationsløsninger med og uden robotter.

Kontakt os uforpligtende for mere info om robotprogrammering på tlf. 29 86 07 15

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.064