23948sdkhjf

Markedsføring og kommunikation i krisetider

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Spar på alt andet end markedsføring i krisetider – sælg hellere din bil.” Sådan lød det fra Lars Larsen i 2009, og det samme gælder nu, hvor Covid-19 næsten har lukket vores samfund helt.


Brug marketingbudgettet med omtanke

Det er altafgørende, at pengene bliver brugt med omtanke i denne situation – og ikke på tilfældige markedsføringsaktiviteter. Det er nu, at vi mulighed for at vise, hvem vi virkelig er.

Den måde, vi opfører os på over for hinanden nu, vil blive husket, også længe efter at corona-virussen er forsvundet igen. Så vi bør fokusere på at opbygge stærke alliancer og på at hjælpe hinanden – at række ud.

Klar, tydelig og respektfuld markedsføring og kommunikation 
Det kan vi blandt andet gøre med en klar, tydelig og respektfuld kommunikation. Vi er allesammen afhængige af hinanden i øjeblikket. Så fasthold en god kommunikation og markedsføring, men tilpas den, så den passer til den nuværende situation. Det skaber tillid og tryghed. Læs mere om god markedsføring og kommunikation i krisetider her:

 

Vi kan også hjælpe dig!
I kd marketing support har vi over 15 års erfaring fra jern- og maskinindustrien, og vi hjælper også gerne dig med at tilpasse din markedsføring og kommunikation til situationen.

Læs mere på www. kdmarketingsupport.dk, eller kontakt os uforpligtende på tlf. 20 78 20 40.

 
Udbyder
kd marketing support

kd marketing support
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125