23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Sensorer i smarte og unikke til optimale løsninger .

Udløber
31. december 2023

Sensorer teknologi efter mål fra EGE-Elektronik.
I over 40år har EGE-Elektronik udviklet special- og standard sensorer til industrien. Strømnings-/flow sensorer, niveau-/fyldningsensorer, fotoelektriske sensorer, samt tryk og temperatur sensorer, er typiske sensor typer, som produceres og tilpasses efter kunde ønsker.

Udvikling og produktion.
EGE-Elektronik`s sensorer er produceret på egen fabrik i Tyskland, hvilket med årene har givet særlig erfaring inden for udvikling og produktion af pålidelige og holdbare sensorer til netop brug under ekstreme  forhold, hvor bla. en lang levetid, mm. er efterspurgt. Sensorerne videreudvikles løbende, dels i nært samarbejde med vores kunder, samt de erfaringer der løbende indrapporteres. Som pionerer inden for elektroniske strømnings-/flow sensorer, har EGE derfor et bredt udbud af strømnings sensorer til adskillige anvendelses formål.

Produktion af sensorer
Produkt modifikationer, hhv. små som store ændringer og tilpasninger, også i mindre styk antal, er vores specialitet. Alt vedr. produktion og udvikling finder sted i Nordtyskland i EGE`s hovedsæde i Gettorf, hvor også logistikken af vore under leverandører udvælges efter strenge kvalitets standarder. Med EGE`s egne interne fleksible og effektive produktions proccesser , kan der på kort tid leveres produkt varianter i små og store styktal.

Produkt knowhow.
På verdensplan i 44 lande råder EGE over et netværk af kompetente kollegaer og salgssteder.  Kompetent rådgivning og support overfor kunden på et højt niveau er et naturligt must for os, hvorfor der regelmæssigt internt afholdes viden udveksling, mm. for at kunne opretholde et optimalt produkt viden, mm. niveau.

Vælg den rigtige sensor.
EGE lægger stor vægt på produkt og applikations viden, og betragter teknisk rådgivning og support hos kunden, som en uundværlig og ofte velset og benyttet mulighed. Således kan EGE-Elektronik hjælpe med optimal udvælgelse af det korrekte produkt til den specifikke kunde applikationen, og på denne måde højne processen, samt gøre en forskel i forhold til konkurrenterne.

EGE-Elektronik ApS
DK-6200 Aabenraa
Telefon: +45 70207271
eMail: Salg@EGE-Elektronik.com

Internet: www.EGE-Elektronik.com
Kontakt: Lars Iversen
eMail: Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com
Mobil: 20230071

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19351483

Kontaktperson

Lars Iversen
Teknisk salgsingeniør
+45 20230071 Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com

Send til en kollega

0.062