23948sdkhjf

Olet Industrigummi A/S producerer gummi/metal emner

Tilbydes
Udløber
4. november 2022

Olet Industrigummi producerer kunde tilpasset design med gummi vulkaniseret på metal, det er en solid og holdbar kombination, som kan både forenkle og styrke en konstruktion.

Ved at vulkanisere gummi og metal sammen til et støbt gummi/metal emne kan monteringsopgaver også gøres nemmere og skabe mangeartede løsninger på en formgivningsopgave. Vi har egen klargøringsafdelig for at sikre  forbehandingen af metallet er gjort grundig og korrekt, hvilket er meget vigtig for at sikre en god vedhæftning mellem gummi og metal. Er denne forbehanding gjort omhyggelig, så kan silikone-gummi også vedhæfte til metal

Vi anvender hovedsageligt følgende metaller:

 Stål - Rustfrit stål - Aluminium - Messing - Titanium - Bronce - men er også klar til at prøve andre metaller.

Vi tilbyder systemleverancer, hvor vi sørger for indkøb og logistik af både metal og gummi, så vi leverer et færdigt produkt til kunden.

Da Olet Industrigummi A/S er en lille virksomhed har vi nemt ved at omstille os og derved hjælpe når hasteopgaver skal gennemføres og leveres hurtigt.

Ønsker I et uforpligtende tilbud på et kundespecifikt gummiemne, så send os gerne en tegning, foto eller beskrivelse af hvad I ønsker, så hjælper vi gerne – kontakt Olet Industrigummi A/S
Udbyder
Olet Industrigummi A/S

Olet Industrigummi A/S
Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark

Dorthe Frederiksen
Telefon: +45 76963084


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

2.346