23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Pulverlakering er en effektiv overfladebehandling

Udløber
23. oktober 2025

Ønsker du at overfladebehandle metaloverflader optimalt, er en professionel pulverlakering lige det, der skal til. Vi kan tilbyde flot og effektiv pulverlakering i Søborg og Slangerup. Det er gammel metode, der opstod tilbage i 1950’erne, som man siden har justeret på, således at man kan gøre arbejdet mere ensartet og jævnt samt anvende nye pulvertyper.

​Vi tager pulverlakering seriøst, da det er ømtålelig proces, som kræver en rolig hånd og teknisk snilde. Vil du have udført arbejdet i en god kvalitet af erfarne fagfolk, er vi klar til at hjælpe dig.

Bedre beskyttelse med pulverlakering
Pulverlakering er et effektivt tiltag, der blandt andet har til formål at beskytte overfladen. Når man udfører en lakering med pulver, anvender man et passende, rengjort emne, som man derefter belægger med et termohærdende lag af pulver, eksempelvis epoxy eller polyester. Herefter anbringes det lakerede emne i en ovn, hvor pulveret flyder sammen og bliver til en grundig og særdeles effektiv beskyttelse af emnet.

​Vi udfører pulverlakering i forskellige materialer, hvilket giver forskellige overflademæssige kvaliteter alt efter, hvad dit behov er.​

Høj kvalitet og masser af erfaring
Vi er et erfarent firma, som udført mange pulverlakeringer gennem årene. Ønsker du en optimal beskyttelse af en genstand, får du usædvanlig god kvalitet hos os.
​Vores mål er at skabe nogle flotte resultater, som får lige præcis det look og den overfladekvalitet, du gerne vil have. Pulverlakering er den foretrukne form for beskyttelseslag hos mange i industrien, idet den er effektiv og ekstrem robust.​

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon
​39 56 45 43 / 47 38 18 84 eller på e-mail gm@gladsaxemetal.dk for at
​høre mere om vores arbejde.

Gladsaxe Metalsliberi ApS
Sydmarken 31A
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78307617
P nummer: 1002546588

Kontaktperson

SH
Stig Hoppe
Direktør
stig@gladsaxemetal.dk

Send til en kollega

0.031