23948sdkhjf

Metallisering udføres i høj kvalitet

Tilbydes
Udløber
23. oktober 2025

Hos Gladsaxe Metalsliberi tilbyder vi professionel metallisering i høj kvalitet i Søborg og Slangerup. Sprøjtemetallisering er en proces, hvor en zinktråd fremføres gennem en metalliseringspistol og smeltes ved hjælp af gas og ilt samt påføres det sandblæste emne med trykluft. Metallisering giver en rustbeskyttelse lig galvanisering, som ser rigtigt flot ud.

​Man kan ydermere anvende en ren alutråd, hvorved man opnår en varmebestandighed på op til 600 grader. Dette kan med fordel anvendes til for eksempel manifold, lydpotter og udstødningssystemer. Har du en opgave til os, hvor du får brug for metallisering? Kontakt os for at høre nærmere.

Grundig og effektiv metallisering
​Vi er en kompetent og erfaren virksomhed, som har leveret mange flotte løsninger til kunder, der efterspørger noget helt unikt, hvor metallisering er den rigtige løsning. Det er teknisk disciplin, der forudsætter knowhow og viden, som vi har tilegnet os gennem flere års praktisk erfaring med et væld af projekter.

​Når vi foretager en metallisering af et givent emne, har vi fokus på at udføre det så flot som overhovedet muligt. Vi er meget perfektionistiske, hvorfor du kan forvente et flot slutprodukt. Har du et produkt, du gerne vil have set nærmere på, er du velkommen hos os
Altid kvalitet frem for alt
​Vi tager os god tid til hver metallisering, da det endelige resultat afhænger meget af evnerne hos den specialist, der udfører opgaven. Vi har alle stor ekspertise og kan eksekvere på såvel store som små opgaver. Er du interesseret i at få et godt tilbud? Kontakt os på telefon 39 56 45 43, så få du et uforpligtende tilbud, og du kan høre mere om, hvad vi kan tilbyde.
 
Udbyder
Gladsaxe Metalsliberi ApS

Gladsaxe Metalsliberi ApS
Sydmarken 31A
2860 Søborg
Danmark

Stig Hoppe
Telefon: +45 39564543


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.299