23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Gummi og polyurethan løsninger til offshore

Udløber
13. juni 2025

Dansk Gummi Industri er mangeårig leverandør til offshore sektoren og har stor erfaring og indgående kendskab til branchens specifikke behov.

Vi tager udgangspunkt i kundernes individuelle ønsker og vi tilbyder alle typer løsninger indenfor både gummi og polyurethan. Fra pakninger, forseglinger og bælge – til tætninger, stødabsorbering og gummibelægning på f.eks. stiger og ramper. Desuden benyttes vores løsninger til flere former for beskyttelse af elementer og konstruktioner – som for eksempel kraner.

For offshore industrien er høj kvalitet og levering til tiden alfa og omega. Produkterne skal kunne holde til de barske vilkår og leve op til specifikke krav om styrke, sikkerhed og holdbarhed.

Vores store erfaring og gennemarbejdede procedurer sikrer vores offshore kunder den optimale løsning – til tiden. Vi tager udgangspunkt i kundens individuelle behov – og deltager gerne aktivt i produktudvikling – fra idé til færdigt produkt. Kan vi hjælpe med løsninger indenfor offshore industrien, er du velkommen til at kontakte os.


Læs mere om vores løsninger til offshore her

 

 

Dansk Gummi Industri A/S
Profilvej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35405909
P nummer: 1018650904

Send til en kollega

0.047