23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Bjerringbro Fornikling - Fornikling - blank

Udløber
28. februar 2029

Formål med overfladen

Formålet kan være enten rent dekorativt, teknisk, som korrosionsbeskyttelse eller en kombination af disse ting. Dekorativt kan nikkeloverfladen leveres i blank. Som teknisk overflade er det ofte fordi man ønsker en korrosionsbeskyttende overflade.

Metode

Ved fornikling får overfladen et meget dekorativt udseende, samt en beskyttelse af råmaterialet som typisk er jern, messing, kobber og rustfrit stål. Når nikkel pålægges elektrolytisk opnås en nivellerende effekt, dvs, at det kan udjævne en vis form for ujævnheder i overfladen. Nikkellaget er grundlaget for en god forkromning.

Vi har et automatisk nikkel/krom anlæg, der kan tage emner op til:
2000 mm x 1000 mm x 350 mm

Vi har også et manuelt nikkel/krom anlæg, der udfører specialopgaver, samt en tromle der kan pålægge nikkel på mindre emner.
Emnerne fornikles i forhold til Dansk standard DS/EN 12540 og DS/EN 248.

 

Anvendelse

Grundlaget til forkromning, samt tekniske overflader, såsom messing og kobberfittings.

Krav til materialet

Emner der skal pålægges nikkel, skal enten være jern, messing, kobber eller rustfrit stål. Disse materialer skal så vidt som muligt være fri for maling, spåner, lak, tusch, tape, olie osv.

Ved emner der kun er overfladebehandlet med nikkel, skal man være opmærksom på, at nikkeloverfladen nemmere kan anløbe ved luftforurening, fingeraftryk osv. Derfor vil en ”bar” nikkeloverflade, forholdsvis hurtigt, blive mat og mørkskjoldet.

Læs mere om Bjerringbro Fornikling A/S her

Bjerringbro Fornikling A/S
Hedemølle Erhvervsvej 10
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58982717
P nummer: 1002091120

Send til en kollega

0.048