23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

JO Plast a/s tilbyder polering af plast

Udløber
12. oktober 2029

Akryl kan poleres til en klart glas lignende finish. Andre plast, såsom Polycarbonat, kan også være poleret for at opnå en forbedret kosmetisk eller overfladefinish.

Akryl og plexiglas kan poleres til en klart glas lignende finish. Andre plastmaterialer, såsom polykarbonat, kan også være poleret for at opnå en forbedret kosmetisk eller overfladefinish. Vores kunderne er ofte overrasket over kvaliteten af ​​overfladen finish, der kan opnås på en fuld poleret akryl, plexiglas emne. En bearbejdet plast emne vil have mærker efterladt af maskinbearbejdningen.

Hvilken type værktøjer der anvendes, sammen med de hastigheder og tryk der anvendes, vil påvirke kvaliteten af ​​overfladefinishen der opnås. J.O. Plast har produktionsanlæg, der sikrer god materialehåndtering og en høj overfladefinish efter maskinbearbejdningen. Vi tilstræber at opnå den bedst mulige maskine finish på vores komponenter og vil bruge en kombination af høj hastigheds stål og diamantværktøj, sammen med de korrekte hastigheder og tryk, vil vi opnå den bedst mulige overfladekvalitet og minimere kravet til efter polering af akryl eller anden plast.

Kontakt os for en yderligere dialog

JO Plast A/S
Niels Bohrs Vej 17b
Stilling
8660 Skanderborg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10090725
P nummer: 1009192944

Send til en kollega

0.079