23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Vakuumformning er en simpel proces

Udløber
12. oktober 2029

JO Plast a/s tilbyder vakuumformning, som  er ideel til mindre eller middelstore serier, da formene er billige at fabrikere kontra sprøjtestøbeværktøjer. Hvor en plastplade opvarmes til en formningstemperatur, hvorefter pladen suges mod formen ved at påføre et vakuum mellem formoverfladen og plastplade.

Vakuumformning har en meget kort gennemløbstid og lav projektomkostning, samt stor frihed til design. Vakuumformning er også egnet til store emner, som er vanskelige eller umulige at sprøjtestøbe på grund af størrelse, samt prototyper eller emner hvor der foretages mange ændringer. Små detaljer kan tilføjes, plastplade fås med en lang række af farver, mønstre, teksturer og finish. Med andre ord kan vi levere emner, der er brandhæmmende, elektrisk ledende, kemikalieresistente, kuldebestandige eller slagfaste.

Efter vakuumformning udføres efterbearbejdning på CNC bearbejdningscenter. Dette kan vi gøre med høj præcision, på både 3- og 5-aksede maskiner. Vakuumformede produkter kan eksempelvis være montrer, motorafskærmninger eller afskærmninger til institutionsinventar, det være sig specialinventar efter opmåling eller standardløsninger.

Maskiner til enhver vakuumformning
Vi har maskiner, der kan producere emner op til 1.400 mm x 1.200 mm med 600 mm højde, i materialer op til 10 mm i tykkelse.

Vi har en stor af erfaring i vakuumformning i mange forskellige  materialer, herunder ABS, ACAP ABS, PC, PETG, PP, HDPE, Akryl.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere omkring vaakumformning. Ring på 86 25 46 00 eller skriv gerne en mail til joplast@joplast.dk.

JO Plast A/S
Niels Bohrs Vej 17b
Stilling
8660 Skanderborg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10090725
P nummer: 1009192944

Send til en kollega

0.047