23948sdkhjf

Pettinaroli bundmoduler og skatløsninger - hurtig levering

Tilbydes
Udløber
11. januar 2024

Med det smarte bundmodul fra Pettinaroli kan du nemt installere gulvvarme, radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter. Bundmodulet leveres fra 3 arbejdsdage enten med eller uden isolerede føderør (iht. DS452).

ELLER bundmodulet kan hentes hos din lokale grossisit, se her.

Med et bundmodul fra Pettinaroli opnår du en ensartet kvalitet og udseende på dine varme- og brugsvandsinstallationer i alle former for boligbyggeri. Den nemme montering sparer dig for tid og mindsker risikoen for fejlmontering. Vi tilbyder et standard bundmodul til skaktløsninger samt et bundmodul med isolerede føderør (iht. DS452), som passer til gængse fjernvarmeunits som fx Termix og METRO THERM.

Selve bundmodulet har en funktionel, robust og stabil opsætning. Det består af en bagplade og beslag for brugsvand, radiatorer og gulvvarme.

 Find bundmodulerne her>>

Fleksibel løsning

Vi samler bundmodulet efter dine ønsker – du skal blot vælge antallet af gulvvarme- og brugsvandskredse, så sørger vi for resten. Levering vil typisk ske fra 3 arbejdsdage. Ved større projekter aftales eventuelle delleveringer over en aftalt periode.

Har du brug for gulvvarmestyring, kan vi også montere styring og telestater på bundmodulet og sørge for indkodningen. Så sparer du tid på installationen og mindsker risikoen for fejl.

Udfyld bestillingssedlen og send den til os - så leverer vi bundmodulet fra 3 arbejdsdage! Ved flere bundmoduler aftales eventuelt delleveringer. 

Akut brug for et bundmodul?

Mangler du akut et bundmodul, kan du med fordel vælge et af vores færdigsamlede bundmoduler. Bestiller du senest klokken 13:30 (man.-tors.) leverer vi dagen efter. Er der tale om flere bundmoduler, aftales eventuelt delleveringer.

De færdigsamlede bundmoduler består af:

5 gulvvarme, 5 koldt vand, 3 varmt vand
6 gulvvarme, 5 koldt vand, 3 varmt vand
Har du brug for ekstra kredse, kan de vedlægges bundmodulet. Så er du fortsat sikret den hurtige levering. 

Vis mig flere informationer om Pettinaroli bundmoduler>>

Er du fortsat i tvivl om, hvilket bundmodul der passer bedst til opgaven, er du velkommen til at kontakte os på info@pettinaroli eller på telefon 6341 0900. 
Udbyder
Pettinaroli A/S

Pettinaroli A/S
Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark

Sandra Lundstrøm
Telefon: +45 21217362

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.168