23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Smedeværksted

Udløber
15. maj 2029

Vi svejser alt lige fra skibsskrog til ståltrapper

Skal du have lavet smedearbejde på et skib, fremstillet en altan i stål eller en holdbar og pålidelig trappe til badeanstalten, kan vi hjælpe dig.

Gennem årene har vi udført en lang række forskellige opgaver på vores smedeværksted. Vi har f.eks. lavet rørinstallationer til DSB’s centralværksted i København, fremstillet inventar til fødevarebranchen og tøjstativer til butikker i Gilleleje.

Al slags smedearbejde
Vores medarbejdere bliver løbende uddannede og kan udføre en lang række forskellige svejseopgaver. Maskinfabrikkens smedeværksted har følgende certifikater:

Vi har certificerede svejsere til MIG-svejsning, MAG-svejsning og TIG-svejsning
Vi er certificeret til elektrodesvejsning af stål, rustfrit stål og aluminium
Vi er EU-certificeret til svejsning i bærende dele i henhold til standarden EN1090-1:2009+A1:2011, (DS-EN 1090 - 1:2009+A1:2012). Se certifikatet her.

Vi udfører klip og buk af plader i aluminium, jern, rustfrit stål m.m.

Hvis du ikke skal have lavet smedearbejde, men derimod skal have drejet en aksel eller et gevind, eller planslebet emner er det et arbejde for vores maskinværksted. Det kan du læse om her.

Er du usikker på, hvad din opgave kræver eller har brug for rådgivning og vejledning, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe til os på telefonnummer 4830 0136.

Eksempler på vores smedearbejde
Traditionelt har vi på vores smedeværksted Gilleleje gennem årene specialiseret os i at fremstille spil efter kundens ønsker såsom trawlspil til fiskekuttere, ankerspil, taljespil og nettromler. I 1925 konstruerede maskinfabrikken det første spil, og siden da har vi specialiseret os i at skræddersy spil af forskellig art for vores kunder.

Selvom den danske fiskerflåde ikke længere er så stor, fremstiller vi på smedeværkstedet stadig spil, blot til andre formål. Vi har blandt andet fremstillet specialspil til bekæmpelse af olieforurening i Irak og til opgaver i forbindelse med byggeriet af Storebæltsbroen. 

Du kan se eksempler på opgaver, som vi tidligere har løst her, blandt andet billeder fra konstruktionen og bygningen af vores første nybyggede skibe, fiskekutteren ”Anni Holm” og lystfiskerfartøjet ”Havhesten”.

Et smedeværksted med over 90 års erfaring
Brdr. Petersens Maskinfabrik er en familiejet virksomhed og har ligget på Gilleleje Havn i over 90 år. Vi har specialiseret os inden for skibsfart og det maritime og er certificeret af Søfartsstyrelsen. Men selvom vores hjem er Gilleleje Havn, rykker vi også ud til vores kunder dér, hvor de er – på cykel eller i servicebil overalt på Sjælland.

Har du spørgsmål til en opgave, som du gerne vil have os til at udføre, er du meget velkommen til at ringe til os på telefonnummer 4830 0136.

Se vores øvrige service her

Brdr. Petersens Maskinfabrik Gilleleje A/S
Carl Petersensvej 2
3250 Gilleleje
Gribskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK74047912
P nummer: 1002420327

Kontaktperson

JP
Jørgen Petersen
jp@brdrpetersen.dk

Send til en kollega

0.047