NETVÆRKSGRUPPE om Fødevaresvindel

I alt DKK 6.795 ekskl. moms Tilbydes
Udløber
27. februar 2019

Svindel med fødevarer er i stigende fokus i disse år. Der ses både fra myndigheders og forbrugeres side med stor alvor på fødevaresvindel. Vi skal kunne stole på, at fx vin, olivenolie og honning har den kvalitet, emballagen lover.

 

Fødevarevirksomhederne mødes af større krav til viden omkring mulige risici og verificering af autenticitet.

På baggrund af stigende interesse har Eurofins valgt at oprette en netværksgruppe om fødevare-svindel.

Netværksgruppe om fødevaresvindel

Halvårlige møder af ca. 5 timers varighed Eksempler på fødevaresvindel inden for det overordnede emne

  • Mulige analyser til verificering af autenticitet
  • Gennemgang af systemer til sårbarhedsvurdering
  • Erfaringsudveksling med andre virksomheder- Virksomheder som Arla Foods amba og MidsonaDanmark A/S er allerede tilmeldt netværksgruppen.

Mulighed for ad hoc møder ved behov
Mulighed for relevante gæstetalere
Ca. 10 årlige nyhedsbreve hvor du opdateres på det sidste nye inden for fødevaresvindel

Pris: DKK 6795,- årligt for op til 2 deltagere pr. virksomhed

Hvor: Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tilmelding: www.eurofins.dk/tilmelding

Tilmeldingsfrist for deltagelse på første møde senest d. 31. maj 2018

Agenda for møder i 2018

1. møde d. 19.06.2018

Emne: Krydderier og præsentation af Netværksgruppen

2. møde d. 20.11.2018

Emne: Juletema (vin, chokolade, marcipan)

Netværksgruppen styres af Henriette Schønwandt (Mejeriingeniør) og Rikke Dahl (Molekylær ernæring og fødevareteknologi), der har beskæftiget sig med fødevaresvindel i de seneste 3 år.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på raadgivning@eurofins.dk eller tlf. 26 86 36 35




Udbyder
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen
Danmark

Simone Christiansen
Telefon: +45 41212308
Fax: +45 70224295


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.221