23948sdkhjf

Om Scan Bejds

Tilbydes
Udløber
31. august 2023

Udfører overfladebehandling af rustfri stål, titanium, aluminium m.m. Vi er specialisten når det drejer sig om bejdsning og sikring mod korrosion og når overfladen skal være ensartet og flot. Dokumenteret bejdsning og passivering efter internationale standarder med certifikat.

Vores motto er Rene linjer for godt håndværk - vi vil gerne lave tingene hurtigt og præcist til aftalte præmisser samtidigt med at vi holder en sikker og ensartet kvalitet.Sund og grøn virksomhed
Vi er centralt placeret ved Koldings motorvej syd afkørsel og opererer i hele Danmark og Nordtyskland.

Med sund vækst og flere gazellediplomer er vi vokset til Danmarks største og hurtigste virksomhed indenfor bejdsning af rustfri stål og vi står aldrig stille på udvikling.

Vi blev i 2012 en af de 3 godkendte kolonne II bejdse-virksomheder i Danmark. Før godkendelsen miljødokumenterede vi i Green Network, hvor vi var med i 10 år.Organisering og vision
Siden 2007 har Scan Bejds været opdelt i Scan Bejds Steel A/S og Scan Bejds Offshore A/S til hhv. bejdsning hjemme og ude, mest af praktiske årsager som regnskab og forsikring.

Visionen i firmaet er klar: vi vil være de bedste og største indenfor fjernende overfladebehandling af rustfri stål, dvs. bejdsning, passivering og glasblæsning. Og på sigt også elpolering, kuglepolering o.lign.

Salget af bejdseprodukter og transportdelen udvides stille og roligt ift. efterspørgslen.

Læs mere om Scan Bejds her
Udbyder
Scan Bejds Steel A/S

Scan Bejds Steel A/S
Essen 6B
6000 Kolding
Danmark

Hans Bjerrum Andersen
Telefon: +45 75500133


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.189