23948sdkhjf

Er hjemmesider yt?

Tilbydes
Udløber
30. december 2019

Alting sker på de sociale medier i dag. Vi skal være til stede, netværke, involvere og inspirere vores potentielle kunder. Så er hjemmesidens tid helt forbi?

I kdmarketingsupport ved vi, at det er vigtigt at være dér, hvor dine potentielle kunder er, online som offline. Men diverse profiler på de sociale medier gør sig ikke alene.

Vores erfaring viser, at dine potentielle kunder har behov for et sted, hvor de kan fordybe sig og finde flere informationer om dit firma og dine produkter. Det kan de, hvis du har en velfungerende og overskuelig hjemmeside.

Hvorfor have en hjemmeside?
Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil og kernen i AL videre markedsføring af virksomheden. Hjemmesiden skal give dine potentielle kunder et godt førstehåndsindtryk, inspirere dem og give dem den information, de har brug for.

Med en troværdig og professionel hjemmeside er du ét skridt tættere på at være den virksomhed, kunderne vælger i købsprocessen.  

I kdmarketingsupport har vi mere end 10 års erfaring med jern- og metalindustrien, og vi ved, hvordan du kan generere salg gennem din hjemmeside uanset, om der er tale om en hjemmeside eller en webshop.

Skab en spændende og velfungerende side
Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du skal have ny hjemmeside. Det er især vigtigt, at hjemmesiden er:

  • Responsiv, så den passer til mobil, tablet og computer
  • Brugervenlig - gør det nemt for kunderne at finde rundt
  • SEO-venlig - lettere at få gode placeringer i Google
  • Nem at opdatere
  • Relevant for din målgruppe med interessant indhold

Derudover kommer selvfølgelig designet, der skal afspejle din virksomheds visuelle identitet og være ansigtet udadtil.

Præsterer din hjemmeside eller webshop?
I kdmarketingsupport har vi flere gange oplevet, at en virksomhed har fået en ny fin hjemmeside, som ikke præsterer. Det kan være fordi, at teksterne er skrevet så generelle, at de kan passe til en hvilken som helst hjemmeside. Eller at de rigtige ord - de ord, som nye kunder søger på for at finde en bestemt side eller produkt - ikke er blevet brugt.

Vi ser mange virksomheder, der går glip af salg, fordi de ikke udnytter, at hjemmesiden er en dynamisk platform, som skal opdateres jævnligt med et varieret indhold. Det kan være alt fra aktuelle nyheder og små historier fra hverdagen til nye billeder og produktbeskrivelser. På den måde forbliver siden dynamisk og interessant for brugerne, der kommer ind.  

Speciale i Jern- og metalindustrien
Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside eller opdatering af din eksisterende hjemmeside, så kan vi hjælpe dig.

I over et årti har vi specialiseret os i at skabe resultater for virksomheder som din, fordi vi blandt andet formår at omskrive tekniske beskrivelser til et letforståeligt sprog, som kunderne forstår. Og når hjemmesiden giver værdi, bliver de potentielle kunder pludselig til reelle kunder.

Få en hjemmeside, der giver flere kunder i butikken
Hjemmesidens tid er langt fra forbi! Men sørg for at få en velfungerende hjemmeside, der generer nye kunder.

Kontakt os på 20 78 20 40 eller info@kdmarketingsupport.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. 

Du er også velkommen til at læse mere på vores hjemmeside: www.kdmarketingsupport.dk

 
Udbyder
kd marketing support
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.171