23948sdkhjf

Er jeres markedsføring knivskarp?

Tilbydes
Udløber
30. december 2019

Eller den lidt rusten i kanten? Størstedelen af små- og mellemstore virksomheder føler, at de mangler tid til deres markedsføring. Er I en af dem? I såfald er der stor risiko for, at I ikke udnytter jeres muligheder optimalt.

Lyder det her bekendt?
Det er endnu en travl dag på kontoret! En bunke markedsføringsopgaver med post-it sedlen “to-do”, bliver sendt rundt mellem medarbejderne. Hver gang bunken lander på et skrivebord, bliver den sendt videre. Ingen af medarbejderne har tid - de har mange andre to-do´s. I takt med, at to-do bunken bliver sendt fra bord til bord udvikler den sig. Den bliver større og større, og efter noget tid er den blevet til det evige hængeparti - den evige dårlige samvittighed.

Du er ikke den eneste!

82% af alle små- og mellemstore virksomheder føler, at de mangler tid til markedsføring. Det afspejler sig i effekten af deres markedsføring, som ikke bliver udnyttet optimalt.

I bestemmer hvor, hvornår og hvor meget
Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og behovet for markedsføring kan være svingende. Hos kdmarketingsupport har vi derfor skabt en fleksibel markedsførings løsning, hvor vi kan træde til og tage hånd om jeres markedsførings bunke - når I har brug for det. 

"Kdmarketingsupports interesse for min virksomhed, og forståelse for strategiske udfordringer, giver kompetent sparring, så jeg med få ressourcer, både økonomisk og arbejdsmæssigt, sikrer optimal markedsføring af min virksomhed."
Adm. direktør Peter Møller Weissenborn A/S

Læs mere om samarbejdet mellem Weissenborg og kdmarketingsupport her:

Specialister i markedsføring af tekniske produkter
Vi har speciale i markedsføring af tekniske produkter, og har gennem de sidste 10 år skabt resultater for en række danske metalvirksomheder. Med udgangspunkt i jeres produkter, spotter vi salgsværdien og sætter fokus på kundernes konkrete udbytte af jeres produkter. Det skaber effektiv markedsføring og gode resultater for jer.

Skal vi hjælpe jer?
Ring eller skriv til os så finder vi den løsning, som passer bedst til din virksomhed.
Tlf. 20 78 20 40 eller besøg vores hjemmeside.
Udbyder
kd marketing support
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157