23948sdkhjf

Bogense Plast - Værktøjsfremstilling

Tilbydes
Udløber
1. februar 2021

Bogense Plast har altid benyttet sig af eksterne værktøjsmagere. Beslutningen blev truffet for at sikre den absolut bedste kvalitet uanset opgavens art. Det er nemlig vores erfaring, at en optimal løsning kræver specialiseret kompetence og udstyr. Og det er urentabelt at dække alle områder med mandskab og maskiner internt. Bogense Plast trækker derfor på et stort netværk af værktøjsmagere, både indenlands og udenlands. Det er den enkelte opgaves særlige karakter, der afgør valget. Resultatet er, at vi får bedre værktøjer til samme pris, og tilmed på kortere tid.

Vi vælger altid den bedste til opgaven
Gennem årene har Bogense Plast opbygget et tæt samarbejde med nogle af Danmarks bedste værktøjsmagere. Vi kender deres individuelle styrker - både hvad håndværk og udstyr angår. Når vi skal gennemføre en opgave, er vi aldrig i tvivl om, hvem der er bedst kvalificeret til at fremstille værktøjet.

Tæt og effektivt samarbejde
Valg af værktøjsmager sker så tidligt i processen som muligt. Vi trækker på den særlige ekspertise gennem hele udviklingsforløbet. Værktøjsmageren indgår som en naturlig del af projektgruppen og bidrager til vurdering og udvikling af emnet gennem alle faser. Skal produktion og levering foregå ekstra hurtigt, har vi mulighed for at sætte flere værktøjsmagere på samme opgave. De får hver især den del, der passer bedst til deres ekspertise. På den måde kan vi ofte mere end halvere den tid, der går til produktionsmodning.
Se mere om værktøjsfremstilling.
Udbyder
Bogense Plast A/S
Fynsvej 14
5400 Bogense
Danmark

Telefon: +45 64811488


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.158