23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Professionel CNC drejning i Odense på Fyn

Udløber
27. august 2034

Trio Stål Odense A/S har igennem de sidste mange år været en af de førende maskinfabrikker på Fyn til at udføre CNC drejning.

Vi arbejder for både små og store virksomheder i Odense og på hele Fyn, men vi har også mange kunder fra både Jylland og Sjælland heriblandt København, Aalborg og Århus.

Vi gør meget ud af løbende at vedligeholde vores maskinpark, ligesom vi også løbende sørger for, at efteruddanne vores ansatte, så de altid er opdaterede med diverse nyheder.


Om CNC drejning hos Trio Stål Odense A/S
Vi fremstiller hos Trio Stål Odense A/S på Fyn arbejde i flere forskellige metaller.

Vores mangeårige erfaring gør, at vi efterhånden kan klare opgaver inden for stort set alle aspekter af CNC drejning, og vores holdning er som udgangspunkt, at ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde når vi laver CNC drejning, og dette er også generelt set kendetegnende for alt hvad vi laver i vores maskinfabrik.


Kontakt os nedenfor
Hvis du ønsker at kontakte Trio Stål Odense A/S kan du gøre dette på tlf. 65 93 17 82. Vi tager gerne en snak om dit næste projekt, ligesom vi naturligvis også altid gerne kommer med et uforpligtende tilbud på projektet hos os.


Vi har kunder til CNC drejning fra bl.a. Fyn, Jylland og Sjælland - Aalborg, Århus, Odense og København m.fl.

Trio Stål Odense A/S
Herluf Trolles Vej 14
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13697477
P nummer: 1000608880

Kontaktperson

AHB
Anders Høgh Bukh
Direktør
ahb@triostaal.dk

Send til en kollega

0.038