23948sdkhjf

CB Svendsen A/S

CB Svendsen A/S leverer state-of-the-art elektronikløsninger spændende fra udkast til afkast, udvikling af soft- og hardware, design og layout, produktion og tests, som sikrer, at produkterne overholder offentlige godkendelser herunder EMC. Vi fungerer både som totalentreprenør og som underleverandør.

Har du selv en idé, du vil have realiseret, kan du med fordel bruge vores know-how og ekspertise inden for custom made elektronikløsninger i højeste kvalitet. Vi leverer bl.a. design og layout, udvikling af soft- og hardware, mekanisk konstruktion, EMC målinger, produktion, tests og en hjælp med distributionen. Alt sammen til yderst konkurrencedygtige priser.

Vores idégrundlag
At levere totale elektronikløsninger udviklet og produceret inden for virksomhedens rammer eller i samarbejde med andre leverandører, videncentre o.l.

Strategi
Vi uddanner hele tiden vore medarbejdere og rekrutterer nye dygtige medarbejdere. Vi udbygger løbende vore laboratorier og produktionsfaciliteter for at være i front med hensyn til ekspertise og konkurrencedygtighed. Visse produktioner foregår i lavtlønslande som Polen og Fjernøsten.

Leverandør
CB Svendsen A/S er bl.a. leverandør på udvikling af elektronisk udstyr, EMC-måling, design af mekanik, 3D-printning af plastemner, produktion af elektronik og færdige apparater, layout af trykte kredsløb og serigrafi.

Vi beskæftiger os med montering af prototyper, 0-serier og serieproduktioner. Vi har desuden produktion i Polen, hvor vort kvalitetsstyringssystem og workmanship-standard er indført. Dermed er vi både pris- og kvalitetsmæssigt konkurrencedygtige også i store serier.

Vi leverer bl.a. udstyr til forsvaret, elektronik-, medicinal-, telekommunikations-, off shore- og maskinindustrien samt benzinselskaber og den maritime sektor.

Kompetencer

Leverandør-kompetencer

Fakta om CB Svendsen A/S

Adresse
CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 44485286

Fax: +45 44485784

CVR nummer: DK82508414

P nummer: 1002648308

Ansatte: 50

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jakob B. Svendsen
Stilling: COO

Jon lykke Jørgensen
Stilling: Marketings Manager
Direkte telefon: +45 53831975

Send til en kollega

0.174