23948sdkhjf

WAGO Denmark A/S

WAGO er markedsførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi og er blandt de førende udbydere af forbindelsesmateriel og automationssystemer.

WAGO Denmark har eksisteret siden 2002, men WAGO's produkter har været kendt på det danske marked i mange år før dette tidspunkt, da firmaet Skaarup forhandlede dem tidligere.

WAGO Danmark har hovedkontor i Værløse og beskæftiger 17 medarbejdere, herunder produktspecialister, interne og eksterne projekt- og salgsingeniører samt marketing- og salgskoordinatorer.

Alle servicefunktioner, såsom bogholderi, lager/logistik og it, varetages af vores moderselskab i Minden i Tyskland.

WAGO er repræsenteret i alle dele af den industrialiserede verden og beskæftiger omkring 8.600 medarbejdere fordelt på salgsselskaber, herunder Danmark, og produktionssteder globalt.

Vores brede produktsortiment strækker sig over rækkeklemmer, stikforbindelser, printklemmer, elektronikmoduler og I/O-bussystemer, der hver især giver kunderne inden for industriautomation og bygningsinstallation store fordele.

Ud over markedsføring af vores mange produkter i Danmark yder vi også support over for vores kunder og afholder kurser og seminarer.

Vi er repræsenteret på alle relevante messer og servicerer vores kunder gennem besøgsaktiviteter.

Desuden har vi indgået partnerskabsaftaler med udvalgte firmaer om vores produkter og knowhow (systemhuse og systempartnere). Og så nyder WAGO Danmark selvfølgelig godt af at være del af en global virksomhed: Gennem vores internationale supportafdeling betjener vi vores kunder ved hjælp af global support og ekspertise.

Se alleNyheder

Nyeste produkter

Nyeste kurser

Fakta om WAGO Denmark A/S

Adresse
WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 44357777

CVR nummer: DK36442522

P nummer: 1019920328

Ansatte: 17

Kontaktpersoner

Gitte Jensen
Stilling: Office Manager
Direkte telefon: +45 23673036

Send til en kollega

0.172