23948sdkhjf
Del siden

TORA A/S

TORA A/S vigtigste forretningsområder er underleverandørarbejde inden for metalvarer, herunder laserskæring, stansning og kantbukning samt spåntagende bearbejdning ved anvendelse af drejning og fræsning. Ydermere tilbydes også mekanisk montage.

Tora A/S leverer kvalitetsprodukter til OEM-kunder. Vi er en international partner, der engageret og kvalificeret rådgiver og vejleder vores kunder i udvikling, design, test og levering af komplette løsninger. Vi designer komplette enheder, der opfylder kundernes specifikke ønsker og krav til den enkelte driftssituation.

Desuden foreligger der mulighed for individuelle logistik samt lagerløsninger.

Tora A/S er en samarbejdspartner, der kontrollerer alle væsentlige processer - fra udvikling over salg, konstruktion, design, test, produktion, kontrol og levering.

TORA A/S er grundlagt i 1995 af Jan Elsner og Jesper W. Jensen. Siden grundlæggelsen har TORA A/S været i konstant vækst og beskæftiger i dag 65 dygtige og engagerede medarbejdere. Gennem investeringer i og anvendelse af den for dagen mest avancerede bearbejdnings-teknologi kombineret med traditionelt håndværk, leverer TORA A/S altid varer af høj standard og kvalitet.

Kvalitetsstyring er et nøgleord hos Tora A/S, derfor er kvalitetsstyringssystemet certificeret iht. i ISO 9001:2008. Formålet med TORA A/S´s kvalitetsstyringssystem er at sikre, at kvaliteten styres hensigtsmæssigt, at vi indfrier vores mål samt vores kunders forventninger og relevante krav fra myndigheder. Kvalitetsstyringssystemet omfatter alle aktiviteter i TORA A/S fra tilbudsgivning til levering af færdige varer samt udvælgelse og styring af vores underleverandører.

TORA A/S
Birkedam 10C, Harte
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK20912391
P nummer: 1003432493
65

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047