23948sdkhjf
Del siden

SP Industry

Da maskinfabrikken SP-Industry i 1993 blev grundlagt i en garage i Vojens i Sønderjylland, var det langt fra oplagt, at firmaet i fremtiden skulle vise sig at blive et af områdets største underleverandører i stålindustrien.

Gennem tiden har vi overlevet flere økonomiske kriser, mødt den hårde konkurrence i branchen med oprejst pande og er sidenhen flyttet til nye, større og mere moderne faciliteter. Det betyder, at vi i dag råder over 3000 kvadratmeter med en komplet maskinpark, der leverer produkter af højeste kvalitet til en lang række kunder fra mange forskellige brancheområder.

Hos os får I et partnerskab.

Noget af det vi tror på gør os stærke, er ikke kun det høje kvalitetsniveau og finish på hver leverance, men den måde vi tænker samarbejde på.

Vi stiller os ikke tilfreds med bare at skulle levere et produkt, vi insisterer på at lære din virksomhed at kende – og kende den sammenhæng vores produkt indgår i. Når vi kender den, så er vi i langt højere grad i stand til at tænke tanker der gør din, og dine medarbejderes, hverdag nemmere. Fra ”Må bukkemærker sidde der?” til ”hvordan placeres de optimalt i kasserne”. Det vigtigste er at produkter leveret af SP Industry, er tænkt i hele løsninger. Om det er til videre bearbejdning hos jer, eller direkte videre til montage. Det skal være let, og det skal aldrig retur.

Således ser vi enhver kunderelation som et partnerskab bygget stærkt over tid på gensidig tillid og respekt. At vi gennem dialog og sparring skaber løsninger der tænkes ind i hele værdikæden. Vi står derfor til rådighed med ekspertrådgivning lige fra udvikling, design og tests til omkostningsoptimering og hele færdige løsninger.

Det er vores klare mål, at vi gennem handling gør os fortjent til at I ser os som produktionens forlængede arm. Derfor får I med SP Industry ikke blot en leverandør men et langsigtet partnerskab, der i fællesskab udvikler optimale løsninger for netop jeres virksomhed.

SP Industry
Metalparken 10
6500 Vojens
Danmark
CVR nummer: DK29524548
P nummer: 1012233392
20

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047