23948sdkhjf

Beritech Group

 

 

 

Beritech Group er en samling af innovative virksomheder med hvert sit speciale. Samarbejdet på tværs af Beritech enhederne betyder en stor, fælles pulje af viden og betydelige krydssynergier, herunder faciliteter, medarbejdere, kompetencer og produktionsfaciliteter. 

Et særligt fællestræk for selskaberne i Beritech, er en tilgang præget af høj fleksibilitet, og en konstant søgen efter at optimere vores kunders forsyningskæde. 

 

Samlet set har Beritech over 115 medarbejdere fordelt på selskaberne Manufacturing, Solutions og Stainless Steel Tanks:

Beritech Manufacturing er specialiseret indenfor stålbearbejdning med alle grundlæggende produktionsprocesser in-house. Herunder rørlaserskæring og røroptræk, pladebearbejdning, manuel- og robotsvejsning, formgivende processer samt montage.  Beritech Manufacturing samler hele værdikæden, og fungerer som produktionspartner for en bred vifte af brancher - både i forhold til halvfabrikata og totalløsninger.

Beritech Stainless Steel Tanks er specialiseret indenfor design og fremstilling af tankløsninger, herunder silo- og procestanke, transport, installation og service.

Beritech Solutions  er specialiseret indenfor design, projektering og levering af komplette løsninger indenfor procesteknologi, væskehåndtering og anlægsteknik. Som rådgivende ingeniører, har Beritech Solutions altid effektivitet og optimering blandt de væsentligste parametre i de løsninger, de leverer. 

 

Se alleNyheder

Fakta om Beritech Group

Adresse
Beritech Group
Svendborgvej 5
9220 Aalborg Ø

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 98777979

Ansatte: 120

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Bent Larsen
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 22246658

Claus Bilde
Afdeling: Økonomiafdeling
Stilling: Økonomichef

Send til en kollega

0.189