23948sdkhjf

Invent A/S

Som Autodesk Guld Partner er Invent autoriseret til at sælge og servicere licenser til Autodesk Inventor og relaterede programmer. Vi henvender os til både virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der arbejder med udvikling af design og konstruktion. Vore kerneområder er uddannelse af Inventor brugere, formidling af erfaring og viden om brugen af Inventor samt salg, support og rådgivning indenfor Autodesk software, herunder dokumenthåndtering.


Vores ambitioner og målsætninger for virksomheden

Hos Invent er vores fokus at levere kundetilpassede og fleksible løsninger, og den langvarige relation til vore kunder står højt på dagsordenen hos os. Vi har den særlige fordel, at vi er en mindre organisation, der hurtigt og præcist kan reagere på kundernes forespørgsler og hjælpe dem videre. Vi vil være Inventor-brugernes foretrukne sparringspartner, og arbejder hele tiden på at dele ud af vores viden til kunderne. Det gælder både vores rådgivning, vore kurser og igennem vores support. 


Hvorfor vælge Autodesk Inventor

Autodesk Digital Prototyping Med Autodesk Inventor kan du designe 3D-visualiseringer af diverse produkter til brug i f.eks. mekaniske konstruktioner og industrielt design. Autodesks programmer giver dig mulighed for at udarbejde digitale prototyper af et bestemt produkt og dermed simulere produktets funktion, så det kan markedsføres forud for selve produktionen. Du reducerer dermed behovet for at fremstille fysiske prototyper, hvilket sparer dig både tid og penge. Du vil med brugen af Inventor opleve at du hurtigere kan træffe beslutninger såvel indenfor design, som i konstruktions og produktionsfasen. Faktorer der gør, at dit produkt hurtigere når ud på markedet.


Styrk dine kompetencer – og øg konkurrenceevnen

Som Autodesk Authorised Training Centre underviser vi i brugen af Autodesk Inventor. Uanset dit niveau, har vi et kursus, der passer til dig. Da det eneste danske undervisningsmateriale til Inventor er skrevet af os, kan vi med rette sige, at vi ved, hvad vi laver! Indholdet på vores kurser består både af teori og praktiske øvelser. Her er det ikke kun envejskommunikation og vi forventer, at man som deltager er engageret og aktiv på kurset, da det sikrer det bedste resultat for alle parter. For hele tiden at kunne optimere indholdet på vore kurser, beder vi kursisterne udfylde en evalueringsseddel, efter endt kursus. Se vores spændende kursus muligheder lige her. 


Kurser tilpasset din virksomhed

Skulle I ønske et specialdesignet kursus, der fokuserer på et bestemt område, tilbyder vort kursuscenter også dette – enten hos os eller i jeres lokaler – det bestemmer I. 


Lad os guide jer

Kundeservice og support er vigtige parametre hos os. Vi sætter stor pris på at kunne hjælpe vores kunder både i forbindelse med installations- og vedligeholdelsesopgaver ude hos kunden og samtidig også via telefonsupport, hvis eventuelle problemer skulle opstå.

Kontakt os på tlf. 87 47 00 17 eller mail info@invent.dk 

 

Fakta om Invent A/S

Adresse
Invent A/S
Lyshøjen 6, 1 TV
8520 Lystrup
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87470017

CVR nummer: DK34610762

P nummer: 1017783188

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Amalie Tandrup Amalie Tandrup
Stilling: Salg- og kommunikation
Direkte telefon: +45 78799372

Anni Brauer Nissen Anni Brauer Nissen
Stilling: Salg, HR – og marketing
Direkte telefon: +45 78799371

Bonny Helbo Møller Bonny Helbo Møller
Stilling: Konsulent | CAD
Direkte telefon: +45 78 79 93 75

Jens Bejer Pedersen Jens Bejer Pedersen
Stilling: System Konsulent CAD | PDM | PLM
Direkte telefon: +45 20 74 91 76

Lars Jensen Lars Jensen
Stilling: Direktør og Chefkonsulent CAD | PDM | PLM
Direkte telefon: +45 20472263

Maria Lykke Mai Maria Lykke Mai
Stilling: Intern salg
Direkte telefon: +45 78799377

Nicolaj Broe Nicolaj Broe
Stilling: Konsulent CAD | PDM | VR
Direkte telefon: +45 78 799 376

Rasmus Bredal Rasmus Bredal
Stilling: System Konsulent CAD | PDM | PLM
Direkte telefon: +45 78 79 93 73

Send til en kollega

0.219