23948sdkhjf
Del siden

Agro Intelligence ApS

AGROINTELLI blev grundlagt i 2015 som et innovationshus for nye teknologier inden for landbruget. I begyndelsen, i tæt samarbejde med universiteter og forskningsinstitutioner, introducerede AGROINTELLI forskellige nye teknologier, som virksomheden har modtaget mange innovationspriser for.

Givet den forretningsmulighed, der afspejles i aktuelle udfordringer inden for moderne landbrug, er det vores mission at tilbyde et generisk fuldautomatiseret landbrugssystem til markbrug på det globale marked. Dermed opfylder vi vores vision om at gøre den globale fødevareproduktion mere pålidelig, bæredygtig og rentabel.

ROBOTTI, vores feltrobot, har forskningsrødder tilbage til begyndelsen af 2000. Siden da er forskellige versioner blevet testet, og værdifulde erfaringer er blevet draget. Baseret på næsten 20 års forskning og udvikling, blev en avanceret version af robotten introduceret på markedet i november 2018. Fremstilling og distribution af ROBOTTI i stor skala er nu det eneste strategiske fokus for AGROINTELLI, motiveret af aktuelle tendenser og udfordringer inden for den moderne fødevareproduktionsindustri og agerbrugssektoren. Læs mere om ROBOTTI.

Agro Intelligence ApS
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Danmark
CVR nummer: DK36942975
P nummer: 1020531920
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.016