23948sdkhjf
Del siden

Grotrian A/S

Grotrian A/S er en smedevirksomhed, der beskæftiger sig inden for kerneområderne staldlogistik og malkeanlæg, køle- og varmeteknologi, smedearbejde og produktion af metalkomponenter til vores kolleger.

En af vores specialer er moderne malketeknik og management, hvor vi både rådgiver og leverer løsninger, der er med til at lette hverdagen for landmænd og deres ansatte. Nogle af enkeltdelene fremstiller vi selv. Andre får vi fra anerkendte producenter. 

Vi har ligeledes gennem mange år beskæftiget os med køle- og varmeservice. Det er et område, der er præget af komplekse anlæg og skiftende lovgivning, så vi leverer både energirigtige løsninger og tryghed, når vi rådgiver, installerer og servicerer f.eks. varmepumper, pillefyr eller anlæg til varmegenvinding. 

Smedearbejde har gennem generationer fyldt meget i Grotrian A/S, og det gør det stadig, uanset om der er tale om traditionelt smedearbejde med sort jern eller laserskårede og CNC bukkede komponenter i tyndt stål til videre forarbejdning hos andre producenter. Vi sætter en ære i at levere kvalitet til tiden til både små og store kunder.

Vi leverer laserskæring, vandstråleskæring og CNC kantbuk af høj kvalitet i små og mellemstore serier. Vores udstyr gør os i stand til at skære og bukke i stort set alle metaller med høj præcision og finish. Læs mere om vores kompetencer inden for pladebearbejdning.

Grotrian A/S
Østergade 2, Østrup
9600 Aars
Danmark
CVR nummer: DK38547763
P nummer: 1022337307
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.016