23948sdkhjf

Donaldson Scandinavia ApS

Donaldson er en ledende verdensomspændende leverandør af filtreringsløsninger, som forbedrer menneskers liv, fremmer ydelsen af vores kunders produkter og beskytter miljøet. Vi er en teknologidrevet virksomhed, som er dedikeret til at tilfredsstille vores kunders behov for filtreringsløsninger gennem innovativ forskning og udvikling, løsningsekspertise og global tilstedeværelse.

Donaldson Ultrafilter®
Donaldson Ultrafilter® tilbyder et komplet program inden for filtrerings- og separeringsprodukter til trykluftsystemer og procesfiltrering. Viften af produkter dækker trykluftfiltre og filtre til steril luft, damp og væske, erstatningsfiltre, køletørrere og adsorptionstørrere plus systemer til kondensatbehandling. Den konstante optimering af filtermedier, flowoptimeret filterdesign samt anvendelsen af moderne kontrol- og målesystemer sikrer vores kunder udbyttet af maksimale energibesparelser med den højeste filtreringseffektivitet.
Med et altomfattende servicekoncept, lokal tilstedeværelse i hele Europa, kvalificerede serviceteknikere og individuelle serviceaftaler er vi jeres perfekte partner gennem hele produktets levetid.

Donaldson Torit® DCE®
Donaldson Torit® DCE® leverer en bred vifte af filtreringsløsninger til støv, røg og olietåger. Som producent af komplette støvopsamlingsløsninger tilbyder vi et bredt spektre af forskellige filtermedier og erstatningsfiltre. De skræddersyede produkter lever op til den enkelte kundes krav, og opfylder alle betingelser til en løsning nøjagtigt tilpasset den enkelte applikations egenskaber. Der er ingen bedre kilde til at holde luften ren.

Læs mere om Donaldson Industrial Filtration Solutionshttp://www.donaldson.com

Se alleNyheder

Fakta om Donaldson Scandinavia ApS

Adresse
Donaldson Scandinavia ApS
Kærvej 2
2970 Hørsholm

Region
Danmark
Hovedstaden
Hørsholm Kommune

Telefon: +45 58 52 44 54

CVR nummer: DK83121211

P nummer: 1003208213

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Tomas Hougaard

Send til en kollega

0.222