23948sdkhjf
Del siden

Westing Danmark A/S

Westing blev etableret i Danmark in 2021, og bringer mere end 40 års erfaring fra Norge. Vores speciale er inden for marine- og beskyttende maling.

Westing leverer kvalitetssikrede laksystemer til skibe og industri. Vi har en partnerskabsaftale med Akzo Nobel, som gør os til deres eksklusive repræsentant for International® Marine-maling i Danmark og Norge. I de senere år er Westing vokset til at blive deres største malingdistributør i Europa. Gennem dette samarbejde leverer vi også skibs- og industrimaling over hele verden.

Vores tekniske servicemedarbejdere udfører test og afsluttende inspektion af færdige malingsprojekter. Vi udarbejder rapporter, der dokumenterer slutresultatet for kunden. Vores FROSIO tekniske repræsentanter vurderer anvendelsesområdet, specificerer forbehandling og hjælper dig som kunde med at finde det rigtige system og produkt tilpasset dine behov.

I 2014 gik Westing fra at være en regional distributør til at blive den eksklusive repræsentant for international marinemaling i Norge. I løbet af de sidste fem år er salget mere end fordoblet, og Westing er vokset til at blive den største distributør af AkzoNobel i Europa. Westing og AkzoNobel har nu udvidet samarbejdet ved at inkludere Danmark som en del af Westings marked. I Danmark har Westing etableret en lokal Westing-organisation og et lager, for at kunne betjene Danmark på den optimale måde: Lokal, kompetent og serviceminded.

Westing Danmark A/S
c/o BAKOB ApS
Th. Bergs Gade 12
9900 Fredrikshavn
Danmark
CVR nummer: DK42139653
P nummer: 1026821904

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078