23948sdkhjf
Del siden

Møllers Værktøjsfremstilling

Møllers Værktøjsfremstilling beskæftiger sig med produktion af maskindele, konstruktion og opbygning af maskinsektioner og specialmaskiner, fremstilling af bearbejdnings- og specialfixturer til enkeltkomponenter samt CNC-bearbejdning i plast og alle typer metal.

Møllers Værktøjsfremstilling er i dag specialiseret inden for under- og totalleverancer af maskindele, montage af maskinsektioner, større specialmaskiner samt fremstilling af bearbejdnings- og specialfixturer til enkeltkomponenter – primært til medico- og specialindustrien. Gennem årene har virksomheden udviklet sig til at være et familieforetagende med stort "F". Alle tre sønner er udlærte værktøjsmagere og medarbejdere. Og 2 af sønnerne er i dag medejere og varetager den daglige drift og produktion, sammen med 17 medarbejdere.

Møllers Værktøjsfremstilling har i dag opdelt de primære kompetenceområder inden for tre produktkategorier; serieproduktion af færdigkomponenter, fremstilling af maskindele samt opbygning af specialmaskiner og maskinsektioner. Derudover udfører virksomheden en række serviceopgaver samt CNC-bearbejdning af emner i alle former for metal.

Kvalitet & præcision
Møllers Værktøjsfremstilling investerer massivt i det nyeste og mest avancerede udstyr, hvilket er en vigtig forudsætning i forhold til konstant at kunne levere vore produkter i høj og ensartet kvalitet.

Produktion af maskindele og færdigkomponenter kræver den allerstørste præcision og korrekt håndtering, både teknisk og håndværksmæssigt. Derfor foretager vi også løbende skrappe kvalitetskontroller af samtlige leverancer, som skal være med til at sikre, at alle krav til tolerancer overholdes.

Møllers Værktøjsfremstilling
Fabriksvej 6
7700 Thisted
Danmark
CVR nummer: DK41715650
P nummer: 1026314115

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078