23948sdkhjf

ReQT Consulting A/S

Formålet med ReQT Consulting A/S er at hjælpe virksomheder med at få de rette medarbejdere ressourcer, med de rette både personlige- og faglige kompetencer.

Vi har i ReQT til sammen mere end 40 års erfaring i arbejdet med at finde de rette medarbejder ressourcer til vores kunder og løst mangeartede opgaver til tekniske industrier og sektorer. Vi er godt funderet teknisk og med en bred forståelse og erfaring indenfor b.la. olie & gas industrien, vind industrien, pharma industrien, bygge- & anlægsindustrien og på det seneste datacenter industrien.

For os er samarbejdet og relationerne mellem os, kunder og kandidater det der driver os. Vi mener at effektivitet, smidighed og fleksibilitet i et hvert forløb, er afgørende for succes.

Vores vision er at bringe din virksomhed forrest i køen til dygtige og kompetente medarbejdere.

Produkter:

Interim & Projektansættelser:

Har du behov for kvalificerede medarbejder, der kan løse tidsbegrænsede opgaver? Er din virksomhed i en overgangsfase, har i ansættelsesstop eller har i mange projektor i gang som kræver ekstra ressourcer og kompetencer. Så kan ind-leje af midlertidige medarbejdere være løsningen.

Hos ReQT er vi specialister i at matche jobs og kandidater med den rette tekniske baggrund. Vi arbejder målrettet og fokuseret med henblik på levering af de rette personlige- og faglige kompetencer. Vores konsulenter er dedikerede og arbejder effektivt og målrettet på at finde den bedst egnede kandidat til dit projekt eller din midlertidige opgave. Vi tilbyder kompetente og handlekraftige kandidater, der kan træde til med kort varsel. 

Læs mere på www.reqt.dk

Rekruttering:

Medarbejdere med de rette kompetencer kan være afgørende for din virksomheds succes, fordi det netop er deres indsats, der kan gøre, at et projekt lykkes, et nyt produkt ser dagens lys, eller en stor ordre kommer i hus. Men indenfor mange fag er der i dag mangel på de dygtige medarbejdere og specialister.

Som din rekrutteringspartner vil vi altid være på udkig efter de dygtige medarbejdere, ledere og specialister til netop din virksomhed – og vi sørger for at bringe din virksomhed forrest i køen, når vi har en specialist i sigte, som er klar til et skift. 

Læs mere på www.reqt.dk

Search assistance:

Mangel på kvalificeret arbejdskraft ses ofte når virksomheder søger efter nye medarbejdere. Mange overraskes over hvor få ansøgere der er til stillingerne og i mange tilfælde desværre ingen ansøgere med de rigtige kompetencer. Det er i disse tilfælde meget afgørende at anskue det passive jobmarked. Altså de mennesker som af mange årsager har lyst til noget andet, men som ikke rigtig er kommet igang eller er ved at tage mod til sig.

Lad ReQT blive en del af din rekrutterings proces og igennem aktiv search og aktivering af passive jobsøgere sikre vi et bredere kandidat felt i din rekrutterings proces.

Læs mere på www.reqt.dk

EU Kandidat sourching:

Din vej til succesfuld rekruttering af specialister og faglærte fra EU

ReQT har gennem en årrække arbejdet intensivt med udenlandsk sourching af kandidater til Danmark. Vi har et netværk af fortrolige partnere i b.la. Polen og Rumænien. For os er det vigtigt vi er til stede lokalt gennem disse partnere. Dette sikre en bedre screening af kandidater, og samtidig oplever kandidaterne en stor professionalisme omkring dette. Vores partnere kender vores processor, vores grundighed og vores kvalitetskrav, dette er med til at sikre en god proces for alle parter.                              

Læs mere på www.reqt.dk

Fakta om ReQT Consulting A/S

Adresse
ReQT Consulting A/S
Gl. Banegaardsvej 33
5500 Middelfart

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 6131 7010

CVR nummer: DK41735376

P nummer: 1026333063

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Hans Hermann
Stilling: Partner & Senior konsulent
Direkte telefon: +45 2618 4844

Henrik Holstberg
Stilling: Partner
Direkte telefon: +45 2835 5555

Torben Møller-Larsen
Stilling: Partner
Direkte telefon: +45 2174 7179

Send til en kollega

0.156