23948sdkhjf

City Group Brandsikring A/S

BRANDSIKRING AF BYGNINGER OG BYGNINGSDELE OVER HELE DANMARK

City Group er en af Danmarks største aktører inden for brandsikring af bygninger og konstruktioner. Vi er eksperter i brandsikring inden for brandmaling, brandisolering, brandbats og brandfugning, og har været med til at brandsikre nogle af de helt store byggeprojekter rundt om i landet. Med 10 kørende biler er vi mobile i hele Danmark. Samtidig har vi stor værkstedskapacitet til at kunne håndtere helt store emner til brandmaling.

Brandtekniske beregninger, rådgivning og kvalitetssikring
City Group foretager nøjagtige brandtekniske beregninger i forbindelse med brandsikringsopgaver. Vi sikrer dermed både god økonomi og at byggeriet overholder funktionskravene til brandisolering i dansk byggeri. Vi tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af brandsikring af bygninger.

Brandsikring af beton
City Group tilbyder brandsikring af beton, hvad enten det drejer sig om montering af pladebats eller sprøjtepåføring. Vi påtager os opgradering af eksisterende betondæk, tunneller, betonsøjler og bjælker.

Brandmaling med certifikat og garanti
City Group råder over markedets bedste sprøjteudstyr til brandmalingsprocessen. Vi tilbyder certifikat og garanti på de enkelte opgaver, samt skriftlig opbakning fra vores leverandører af brandmaling.
Brandhæmmende maling

Brandfugning over hele Danmark
City Group har en fast flåde af servicevogne og rykker ud til opgaver med brandfugning over hele Danmark.

Brandisolering med brandbats
City Group er en af markedets absolut førende montører af brandbats til brandisolering af stålsøjler, stålbjælker og stålspær.

Stor kapacitet i egne haller
Vores store kapacitet sikrer hurtig gennemgang og hurtig levering. Vi har truckkapacitet på op til 42 tons, aflæggervogne og andet udstyr til håndtering af stort gods.

Leverandør-kompetencer

Fakta om City Group Brandsikring A/S

Adresse
City Group Brandsikring A/S
Mandal Alle 18
5500 Middelfart
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 63 41 90 00

CVR nummer: DK38628003

P nummer: 1022428493

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bjørn Nyrnberg
Afdeling: Kvalitet & Marketing

Send til en kollega

0.142