23948sdkhjf
Del siden

Indulak A/S

Indulak A/S udfører pulverlakering i topkvalitet til tiden med rigtig forbehandling og pulverlak til formålet.

Indulak A/S startede for over 100 år siden som en almindelig malerforretning og i 1967 startede man med industriel pulverlakering. Idag har firmaet 10.000 m2 under tag med 4 lakeringslinier. Både flexibiliteten og kvaliteten er i top.

Vi har og opfylder kvalitetsgodkendelser fra GSB.
Vi passer på miljøet omkring os ved stadig at udvikle miljørigtige processer og ved at anvende TGIC fri pulverlak. Dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Emner på op til 8000 mm i længden, 1250 mm i bredden, 1800 mm i højden og med en vægt på op til 500 kg kan overfladebehandles hos indulak.

VI LAVER DET, VI ER BEDST TIL: OVERFLADEBEHANDLING / PULVERLAKERING !!

Indulak A/S er landets ældste og mest erfarne leverandør af industriel overfladebehandling og pulverlakering. Indulak leverede til landets første større glasbyggeri – Musikhuset i Århus i 1982. Siden da har vi leveret til mange flere projekter f.eks. DR byen, UN City og Rigshospitalets nye parkeringshus i København.

Derudover leverer vi overfladebehandling af maskindele, kontorindretnings artikler, drivhuse, trapper, gelændere mv. Hos Indulak kommer kunden i første række og vores GSB-certificerede kromfrie overfladebehandling samt vores fleksible conveyor system, gør det muligt at behandle alt fra små skruer til 8 meter lange profiler i højeste kvalitet.

Indulak A/S
Klintevej 6
8653 Them
Danmark
CVR nummer: DK59647717
P nummer: 1002101395
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047