23948sdkhjf

SystemSplendid

SystemSplendid er et projektstyringsværktøj, der vil lede dig igennem hele dit projekt – uanset virksomhedstype, størrelse eller dit projekts karakter. Det giver dig bl.a mulighed for at oprette forskellige brugerniveauer både internt og eksterns fra jeres virksomhed og er derfor en oplagt platform til større projekter med en masse forskellige aktører.

Har du et behov for et værktøj, der er designet til at give et hurtigt og nemt overblik over dit projekt - så er dette system til dig! Vi samarbejder med netop jeres virksomhed om at tilpasse systemet så dets funktioner passer til jeres behov. 

Agreement Consulting Group er udbyderen af systemet SystemSplendid. Dette system er lavet for at gøre dit projekt mere struktureret.

SystemSplendid er bygget, så enhver bruger kan bruge det. I udviklingsforløbet har det primære været at gøre dette system så brugervenligt som muligt. Dette gør systemet meget effektivt, fordi dets brugere kan få adgang til dokumenter og dele deres viden med andre brugere på platformen, der arbejder på det samme projekt.

Leverandør-kompetencer

Fakta om SystemSplendid

Adresse
SystemSplendid
v/Agreement Consulting ApS
Bremerholm 31, st.th

1069 København K
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 7734 8113

Se hjemmeside

Kontaktpersoner

Isabella G. Willemoes

Jacob A G Stryhn

Send til en kollega

0.109