23948sdkhjf
Del siden

Sverdrup Steel AS

Trods disse bekymrende tider vil vi blot minde Jer om, at vores 6 lager lokationer er operationelle og har normal kapasitet – både i Syd Korea, UK og i Skandinavien.  Vi vil gøre vores bedste for også at have dette fremover, så vi kan bibeholde vores høje service niveau, som vores kunder er vant til fra Sverdrup Steel.

 Vi har naturligvis taget alle de rette forholdsregler og alle ansatte har gode hygiejne rutiner - og de korrekte foranstaltninger er taget, så der kan hentes og bringes varer til og fra vores lokationer på en sikker måde.

---

Sverdrup Steel er en global leverandør af højlegeret stål. Vores lagerbeholdninger er i overensstemmelse med NORSOK M650. Vi er beliggende i 9 lande og eksporterer til mere end 60 lande.

Ud over vores lager tilbyder vi skræddersyet ud fra kundens krav til mekaniske værdier, anvendelsesområde og produktionsmetode. Sverdrup Steel er en partner, hvis mål er at styrke vores kunders konkurrenceevne ved at finde de optimale løsninger for kunden ved at finde den rigtige legering, produktionsmetode og en optimal logistikløsning for den enkelte. Vi har bygget vores omdømme og succes på kvalitet, service og levering.

Sverdrup Steel AS
Strandsvingen 2
4032 Stavanger
Norge
CVR nummer: NO862380592
70+
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047