23948sdkhjf
Del siden

Q8 Danmark A/S

Vi holder Danmark kørende

Vi ved, du skal løbe stærkt for at holde hjulene i gang. Konkurrencen er benhård og dine kunder forventer, at du står klar til at levere varen hver eneste dag. Til tiden og til prisen. Med Q8 som leverandør af brændstof og smøremidler får du en partner, der arbejder lige så hårdt og dedikeret for din forretning, som du gør. 

Q8 Danmark A/S er et olie- og energiselskab som leverer brændstof og olieprodukter. Med Q8 får du en leverandør, der står bag dig med et stort netværk af stationer, kvalitetsolier, fleksible leveringsaftaler, brugervenlige online løsninger, gode rabatter og support 24 timer i døgnet. 

Vi har et team af fagspecialister, som du kan trække på. De kender din branche til bunds og kan yde sparring og teknisk support på højt niveau. Vores kundeservice har åbent 24/7 og her sidder et team af dedikerede medarbejdere klar til at tage imod ordrer og besvare dine spørgsmål - du kan selvfølgelig også bestille brændstof, fyringsolie og smøremidler i vores onlineshop. Vi tilbyder desuden levering fra dag til dag. For vi ved, at hvis vi ikke leverer varen, gør du det heller ikke. 

 

Q8Oils - mere end 200 smøremidler
Vores produkttekniker arbejder tæt sammen med vores smøreoliefabrikker i Europa og vores internationale udviklings- og forskningscenter i Rotterdam, hvor vi løbende udvikler nye smøremidler, som opfylder de stigende kvalitetskrav fra motor- og maskinfabrikanter. Derfor kan vi leverer kvalitetsolier, som passer til de fleste biler, og har du brug for specialolier, har vi over 200 på lager. Vi har selvfølgelig et online smøreskema, som guider dig nemt og hurtigt til den rigtige olie.

Få indblik i vores blandefabrik i Antwerpen

IDS - et Europæisk netværk med mere end 600 stationer
IDS er vores International Diesel Service, og som transportkunde hos os kan du vælge mellem mere end 600 IDS stationer centralt placeret i Danmark og Europa med højhastighedspumper til diesel. Samtidig får du markedets sikreste kort og brugervenlige online-løsninger, der gør det nemt at administrere aftalen og bevare overblikket over forbruget.

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig som transportkunde

Find din Q8 kontaktperson
Vi har medarbejdere rundt omkring i hele landet, der sidder klar til at hjælpe dig. Find dem her

Produktteknik tlf.: 4599 2575
I vores Produktteknik sidder en gruppe specialister, der kan rådgive med specifik teknisk information om alle Q8's brændstoffer og smøreolier samt deres anvendelse. 

Kundeservice tlf.: 7012 8888
Q8 Kundeservice er åben hver dag døgnet rundt. 

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S
Danmark
CVR nummer: DK61082913
P nummer: 1003139034
1000

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047