23948sdkhjf

Albjerg's Maskintec A/S

Albjerg’s Maskintec A/S tilbyder opbygninger og løsninger inden for pneumatiske transportanlæg – lige fra mobile anlæg til montage på lastbiler og stationære anlæg til eksempelvis containeraflæsning. Derudover leverer vi cellesluser til industrielle formål, fx støvsugeranlæg til fabrikker, fødevareindustrier og fiskefoderanlæg.

Suge-blæseanlæg
Albjerg’s Maskintec A/S tilbyder opbygning af suge-blæseanlæg til ethvert behov, monteret på tip-trailer, forvogn-hænger, tankvogn, container, mv., samt stationære anlæg.

Albjerg Suge-Blæseanlæg opbygges i størrelser 4″, 5″ og 6″ og er konstrueret som et kompakt konsol som er let at montere og servicere, med firkantede aluminiumsdæmpere for optimal lyddæmpning og monteret tryk- og vakuumventil. Læs mere om mulighederne her

Cellesluser
Albjerg Cellesluser kan anvendes til en lang række formål inden for pneumatisk transport.

Cellesluser anvendes bl.a. til transport af korn og foderstoffer, træflis, træpiller og spåner, leca, kunstgødning og granulater, samt produkter til levnedsmiddelindustrien. Cellesluser er anvendelige til mobile anlæg, monteret på lastbiler, containere mv., samt til stationære anlæg særligt til den industrielle sektor.

Cellesluser kan produceres til forskellige drivmidler, mest anvendt er montering af oliemotor eller gearmotor. Læs mere om mulighederne her.

Albjerg’s Maskintec som underleverandør
På vores smede- og maskinværksted fremstiller og bearbejder vi emner som bruges til montage i vores egen produktlinje, samt underleverandørarbejde lige fra enkeltstyk emner, eksempelvis emner til prototyper, samt større serieproduktion.

Vi tilbyder arbejde i alle ståltyper; sort, rust- og syrefast, aluminium og støbejern.

Vi gennemgår emnerne systematisk gennem hele produktionen for at sikre at kvaliteten er i top og de mest anvendte komponenter og reservedele har vi altid liggende fast på lager.

Vi konstruerer og producerer gerne specialkomponenter i tæt samarbejde med kunden.

Fakta om Albjerg's Maskintec A/S

Adresse
Albjerg's Maskintec A/S
Gammel Sognevej 3
5771 Stenstrup
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Svendborg Kommune

Telefon: +45 62262491

CVR nummer: DK33766432

P nummer: 1016948299

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Wickie Andersen

Send til en kollega

0.186