23948sdkhjf

Mill-Turn A/S

Mill-Turn A/S er en underleverandørvirksomhed indenfor metalindustrien, med fokus på store emner indenfor spåntagende bearbejdning.

Virksomheden kan producere komplicerede emner i forskellige metaller til bl.a. maskinbygning- , elller vindmølle-, offshore- og bil- eller entreprenørbranchen. Det er vores mål er at producere konkurrencedygtige emner med stor kvalitet. Derfor er Mill-Turns nøgleord innovation, automatisering og optimering.

Bearbejdningscentre maskiner med stort arbejdsområde, med mulighed for at bearbejde meget store emner, betyder at vi agerer i et marked med færre maskiner, og dermed konkurrenter. Virksomheder råder også over en målemaskine, som dokumenterer de høje kvalitetskrav.

Muligheden for de meget store emne størrelser, betyder at vi kan bearbejde kundespecifikke emner, altså store emner der indgår i kundeløsninger for f.eks maskinproducenter. Det kan være støbte emner eller opsvejste konstruktioner som maskinproducenten udvikler og selv fremstiller.

Virksomheden har 3 ejere, som alle er aktive i deres ejerskab og tilfører virksomheden forskellige kompetencer, og mange års erfaring indenfor branchen.

Fakta om Mill-Turn A/S

Adresse
Mill-Turn A/S
Cedervej 1
7400 Herning
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 56953001

CVR nummer: DK38989332

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Casper Poulsen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.123