23948sdkhjf

Glaze ApS

Industri 4.0 / Industrial IoT baseret på standardteknologi
Glaze yder uvildig rådgivning og implementation til industrivirksomheder, der vil opnå forretningsgevinster ved Industri 4.0 / Industrial Internet-of-Things baseret på standard-teknologier.

Vi har erfaring med f.eks. Microsoft Azure, IBM Watson, Amazon Web Services, Beckhoff, Schneider, ABB, Rockwell, Libelium og baserer vores rådgivning og implementeringer på gennemtestede produktionsløsninger, som virker på tværs af maskinfabrikanter og automationsleverandører.

Følgende er eksempler på vores services:

 

Remote Monitoring
Vi hjælper virksomheder med at implementere overvågning af produktions- og proceselementer som giver ny indsigt om kunder og produktion, så vores kunder kan høste forretningsgevinster med kvalitetsforbedringer, øget produktivitet og nye kundeservices.

 

Predictive Maintenance
Ud fra vores kunders behov og med fokus på brug af standard-teknologier finder vi den tekniske løsning som passer bedst ift. sensorer, gateways, dataindsamling og analyse. Vores predictive maintenance løsninger maksimerer oppetid og produktivitet og vi yder også rådgivning om nye forretningsmodeller.

 

Connected Factory
Vi forbinder hele produktionslinjer og maskiner i én fælles og sikker løsning, som giver vores kunder et fuldkomment overblik over f.eks. effektivitet, oppetider, udnyttelsesgrad, performance og energiforbrug.

 

Uvildighed
Vi er 100% uvildige og vi er derfor ikke forudindtagede omkring hvilke teknologier jeres løsninger bør baseres på.

 

Vi er specialister i Industrial IoT (IIoT)
Vores rådgivere er alle specialiserede inden for IIoT og har lang erfaring med globale industriprojekter. Mange års erfaring med diverse automatikleverandører, deviceproducenter, sensorer, gateways, protokoller, cloud- og analytics-platforme betyder, at vi finder de rigtige samarbejdspartnere og teknologier og kan supplere med de rigtige kompetencer i alle faser (f.eks. proof-of-business, PoC, business case udvikling, pilotprojekter, projektgennemførsel, produktion, support og vedligehold).

 

Standard først
Vi tror på, at de fleste problemer kan løses ved at bruge standardbyggeklodser intelligent. Derfor er vores tilgang ikke dyre og risikable udviklingsprojekter, men derimod at integrere de bedst egnede PLC / industri-PC løsninger, sensorer og gateways med den cloud leverandør som passer bedst og giver jer én fælles og sikker indgang til jeres data.

 

Fakta om Glaze ApS

Adresse
Glaze ApS
Flæsketorvet 68
1711 København V
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 70 23 50 05

CVR nummer: DK37664308

P nummer: 1021395990

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jakob Appel Jakob Appel
Stilling: Managing Partner
Direkte telefon: +45 26 17 18 58

Send til en kollega

0.267