23948sdkhjf

Krogsgaards Maskinværksted ApS

Krogsgaard Maskinværksted ApS er en moderne maskinfabrik der har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning, hvor vi bl.a. tilbyder CNC-drejning, CNC-fræsning og 5-akset bearbejdning i både 2D og 3D.

Vi udfører hovedsageligt underleverandørarbejde, hvor vi især arbejder med enkeltstyksproduktion af komplicerede emner, men vi laver også gerne serier med større stykantal. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores kompetencer.

Krogsgaard Maskinværksted lægger stor vægt på at have en tæt dialog med vores kunder, så de er med i såvel udviklings- som produktionsforløbet. Dermed sikrer vi at slutproduktet til vores kunder er klar til brug.

dreje.dk bakker er Krogsgaards Maskinværksteds eget produkt.

Vore bakker er udformet med baggrund i mere end 30 års erfaring med opspænding af emner i drejebænke. Det har ført til udvikling af et nyt bakkekoncept.

Bakkerne er udformet så de er tilpasset emnediameteren, det giver en større kontaktflade. Det giver ydermere øget sikkerhed under bearbejdningen.
Der er en stor tidsbesparelse ved at benytte bakkekonceptet, da der ikke skal bruges tid på tilpasning af bakkerne inden produktionen.

Vores standard sortiment har fortandingen er 1,5x60º og kan derved f.eks. anvendes til Kitagawa patroner. Vi fremstiller også bakker efter specifikationer fra kunder, så de kan få bakker med den form der skal bruges.

Hele bakke sortimentet kan se på vores webshop

Fakta om Krogsgaards Maskinværksted ApS

Adresse
Krogsgaards Maskinværksted ApS
Engvej 3C
6600 Vejen
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Vejen Kommune

Telefon: +45 75368163

CVR nummer: DK34057656

P nummer: 1017286192

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Hans Henrik Krogsgaard Madsen
Stilling: Daglig leder
Direkte telefon: +45 75368163

Send til en kollega

0.126