23948sdkhjf

Lindø Port of Odense

LINDØ port of ODENSE er Danmarks 3. største havn. Med en placering mellem Nordsøen og Østersøen tilbyder vi unikke produktionsfaciliteter og stærke logistikløsninger, der skaber optimale rammer for produktion, lagring og udskibning af store komponenter til kunder inden for offshore, maritim og tung industri.

LINDØ port of ODENSE dækker i alt 6,4 mio. kvadratmeter industri- og havneområde fordelt mellem Terminal City i Odense og Terminal Nord og Syd på Lindø. Kerneydelserne er udlejning af bygninger og arealer, kraner og mandskab, lastning/losning af skibe samt løfte- og transportopgaver. Vi råder over kraner med op til 1.200 t løfteevne, transportkøretøjer med op til 1.110 t lasteevne samt ISPS-godkendt havn med 4.400 m kaj.

LINDØ port of ODENSE er i vækst, og behovet for areal stiger i takt med, at virksomhederne rykker ind på Lindø, og projekterne vokser i omfang. Ydermere er Odense Havn under forandring, og tidligere og eksisterende industriarealer vil over de kommende år blive konverteret til bymæssig bebyggelse, som forbinder by og havn.

Derfor udvider LINDØ port of ODENSE det eksisterende havneområde på Lindø med 400.000 kvadratmeter areal med en kilometer ny kaj.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Lindø Port of Odense

Adresse
Lindø Port of Odense
Kystvejen 100
5330 Munkebo

Region
Danmark
Syddanmark
Kerteminde Kommune

Telefon: +45 30107710

CVR nummer: DK38437011

P nummer: 1016982543

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Charlotte Wittenberg
Afdeling: Administrativ Koordinator

Christina Kroer Skov
Stilling: Marketing- og salgskoordinator

Send til en kollega

0.126