23948sdkhjf

Troax Denmark A/S

Troax er Europas førende leverandør af fleksible pulterrumssystemer til boligsektoren og ikke mindst sikringsløsninger til maskiner, robotter, samt lager- og materialehåndtering. Vores lette men ekstrem stærke netsektioner kan sammensættes som moduler og derfor tilpasses de fleste rum og afskærmninger.

Vi tilbyder løsninger til tre forskellige markedssegmenter:
- Maskin- og robotmiljøer, dvs. maskin- og sikkerhedsafskærmning til industrimiljøer med høje krav til sikkerhed. Kan fås i net-, polykarbonat eller fuldstålsektioner.
- Materialehåndtering og logistik, herunder sikrings- og sikkerhedsløsninger til lager og distribution. Afskærmninger, depoter, rygnet/faldsikring til pallereoler og nethylder.
- Bygge- og ejendomsmarkedet, herunder pulterrum, kælderrum, loftrum, depotrum og garagebure mv. Kan fås i net- eller pladevægge.

Troax' netsektioner udfører et vigtigt stykke arbejde: at gøre et område sikkert. Vores systemer er nøje sammensat og udviklet, så de kan klare en høj belastning. Vi tilbyder de stærkeste og mest intelligente sikkerhedsafskærmninger og depotrum i branchen.

Vores mission er: Protecting People, Property and Processes!
Vi gør det muligt med vores motto: Skill, Quality and Experience.

Troax kan gøre meget for din sikkerhed og dermed for din virksomhed.

Du kan læse mere om vores produkter på vores hjemmeside: Troax homepage

Troax er repræsenteret i 27 lande, hvoraf 17 er selvstændige salgsselskaber. Produktionsanlæg findes i Sverige, England og Kina. Til byg og bolig-markedet produceres og sælges pulterrum og låsbare garager. Til industrien leverer vi maskin- og robotafskærmninger, sikkerhedsafskærmning og -opdeling af lagerfaciliteter samt nethylder og rygnet til pallereoler. I alt har Troax 320 ansatte og en omsætning på ca. 70 MEUR.

Fakta om Troax Denmark A/S

Adresse
Troax Denmark A/S
Baldershøj 22
335 04 Ishøj

Region
Sverige
Jönköpings län
Gnosjö kommun

Telefon: +46 0721800110

CVR nummer: SE5560935719

Ansatte: 750

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jonas Rydqvist
Stilling: Regional Manager Nordic
Direkte telefon: +46 370 828 00

Send til en kollega

0.203