23948sdkhjf

Troax AB

Troax er Europas førende leverandør af fleksible pulterrumssystemer til boligsektoren og ikke mindst sikringsløsninger til maskiner, robotter, samt lager- og materialehåndtering. Vores lette men ekstrem stærke netsektioner kan sammensættes som moduler og derfor tilpasses de fleste rum og afskærmninger.

Vi tilbyder løsninger til tre forskellige markedssegmenter:
- Maskin- og robotmiljøer, dvs. maskin- og sikkerhedsafskærmning til industrimiljøer med høje krav til sikkerhed. Kan fås i net-, polykarbonat eller fuldstålsektioner.
- Materialehåndtering og logistik, herunder sikrings- og sikkerhedsløsninger til lager og distribution. Afskærmninger, depoter, rygnet/faldsikring til pallereoler og nethylder.
- Bygge- og ejendomsmarkedet, herunder pulterrum, kælderrum, loftrum, depotrum og garagebure mv. Kan fås i net- eller pladevægge.

Troax' netsektioner udfører et vigtigt stykke arbejde: at gøre et område sikkert. Vores systemer er nøje sammensat og udviklet, så de kan klare en høj belastning. Vi tilbyder de stærkeste og mest intelligente sikkerhedsafskærmninger og depotrum i branchen.

Vores mission er: Protecting People, Property and Processes!
Vi gør det muligt med vores motto: Skill, Quality and Experience.

Troax kan gøre meget for din sikkerhed og dermed for din virksomhed.

Du kan læse mere om vores produkter på vores hjemmeside: Troax homepage

Troax er repræsenteret i 27 lande, hvoraf 17 er selvstændige salgsselskaber. Produktionsanlæg findes i Sverige, England og Kina. Til byg og bolig-markedet produceres og sælges pulterrum og låsbare garager. Til industrien leverer vi maskin- og robotafskærmninger, sikkerhedsafskærmning og -opdeling af lagerfaciliteter samt nethylder og rygnet til pallereoler. I alt har Troax 320 ansatte og en omsætning på ca. 70 MEUR.

Se alleNyheder

Fakta om Troax AB

Adresse
Troax AB
Tyngel 34
335 04

335 04 Ishøj

Region
Sverige
Jönköpings län
Gnosjö kommun

Telefon: +46 0721800110

CVR nummer: SE5560935719

Ansatte: 1200

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jonas Rydqvist
Stilling: Regional Manager Nordic
Direkte telefon: +46 370 828 00

Kim Dahl
Stilling: Machine Safety Specialist
Direkte telefon: +46 721800110

Send til en kollega

0.218