23948sdkhjf
Del siden

BM Maskinteknik ApS

BM Maskinteknik er en stærk samarbejdspartner inden for pladebearbejdning. Med mere end 30 års erfaring i at, servicere store dele af metalindustrien, har virksomheden gennem tiden har opbygget de rette kompetencer til at rådgive deres kunder.

Faglighed, ekspertviden og højt serviceniveau har igennem årene skabt langvarige og værdiskabende kunderelationer. Med BM Maskinteknik er man som kunde sikret en seriøs og fleksible samarbejdspartner, hvor nøglerodet er troværdighed, hvad enten man som kunde har behov for køb af ny maskine eller har behov for én af de mange serviceløsninger.
BM Maskinteknik blev stiftet med udgangspunktet i at, målet var at levere kvalitets-serviceydelser og rådgivning, højt hævet over de eksisterende standarder.

Hos BM Maskinteknik lægges der stor vægt på rådgivning. Med mange års erfaring inden for området har virksomheden stor erfaring i at behovsanalysere kunderne, hvilket sikrer kunderne den rette maskine eller løsning. Her køber man ikke blot en ny maskine, men en funktionel løsning som inkluderer opsætning af maskine, undervisning i betjening af maskine og tilhørende service.

Læs mere om BM Maskinteknik her.

Vores værdier er din garanti for en høj kvalitet
Hos BM Maskinteknik er en aftale en aftale og her får man en fast pris og INGEN skjulte omkostninger! Aftalerne bliver overholdt og her bliver tingene fulgt til dørs inden opgaven er afsluttet. Igen er nøgleordet troværdighed.

Serviceydelser
Hos BM Maskinteknik er man som kunde sikret branchens bedste og mest professionelle partner. De mange års erfaring har resulteret i en stor og varieret kundeporteføjle i metalindustrien og givet en bred erfaring inden for alle typer af serviceydelser. Virksomheden har mere end 30 års erfaring inde for maskineombygninger, sikkerhed og general servicering af maskinparker.

Læs mere om serviceydelser hos BM Maskinteknik her.


Brugte maskiner
Se udvalget af brugte maskiner hos BM Maskinteknik.

Alle brugte maskiner sælges med 3 mdr. garanti!

BM Maskinteknik ApS
Alsikevej 17A
8920 Randers
Danmark
CVR nummer: DK27089372
P nummer: 1009788553

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062