23948sdkhjf

AH Industries A/S

AH Industries er kendt verden over for præcisionsprodukter til industrier som vindmøllebranchen, cement- og mineralindustrien, offshore-, marine- og maskinindustrien. Vi står solidt plantet på to stærke ben: Wind Solutions og Industrial Solutions.

Partner for industrien
Vi er mere end producenter. Vi er industriens partner. Sammen med producenten sikrer vi den bedste og mest optimale løsning – på teknikken, på økonomien, på miljøet. Vi indgår gerne i langvarige partnerskaber, hvor begge parter får det optimale udbytte ud af samarbejdet.

Siden vindmølleindustrien for alvor tog fart i midten af 1980’erne har AH Industries været med helt i front på dette område. I hver tiende vindmølle verden over sidder dele fra AH Industries.

Ligeledes har vi i den samme periode taget del i den positive udvikling i cementudstyrsindustrien. Det betyder, at i dag sidder vore komponenter i en stor del af de cementanlæg, der er installeret verden over.

Udfordringer – ja tak!Vi trives med de store udfordringer, hvad enten der er tale om produktion af store flanger eller komponenter, transportopgaver, konstruktion af specialværktøjer, montage eller ledelse af byggeprojekter.

Vores håndværk bygger på århundreders traditioner – men vores knowhow bygger på de nyeste teknologier og den ypperste viden.

Fakta om AH Industries A/S

Adresse
AH Industries A/S
Industrivej 4
6760 Ribe
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 75577000

Fax: +45 75572307

CVR nummer: DK33140487

P nummer: 1017006645

Ansatte: 400

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Adrian Willetts

Kim Kronborg Christiansen

Ulrich Kronborg
Stilling: CTO & Factory Manager

Send til en kollega

0.125