23948sdkhjf
Del siden

A. K. Iversen A/S

A. K. Iversen A/S er en moderne plastik og værktøjsfabrik. Vores kompetencer omfatter udvikling, prototyper, værktøjsfremstilling samt sprøjtestøbning.

Formværktøjer og prototyper
For at opnå de bedste resultater, fremstiller A.K. Iversen A/S selv formværktøjer og prototyper på et avanceret produktionsapparat. Alle tegninger udføres på CAD/CAM anlæg hvorefter de tekniske data overføres til CNC-styrede fræsere og gnistmaskiner. Formværktøjerne udføres med en ekstrem nøjagtighed, der sikrer særdeles høj kvalitet i de færdigstøbte emner.

Fleksibilitet er nøgleordet hos A.K. Iversen A/S. Med egen værktøjsafdeling, kan vi levere på meget kort tid. 0-serier/prøveforme indenfor en uge. A.K. Iversen A/S servicerer og vedligeholder kundens værktøjer uden omkostninger. Med en løbende vedligeholdelse mindskes risikoen for unødvendig driftstop.

A.K. Iversen A/S har ligeledes mange års erfaring indenfor snit- og stanseværktøj. Dette gør det muligt at tilbyde kunderne totalleverancer hvor metal indgår i det færdige plastemne.

Sprøjtestøbte emner til industrien
Overalt i produktions- og forarbejdningsindustrien anvendes formstøbte komponenter i plast. Enten som emner i fuld plast eller som komponenter i kombination med andre materialer. A.K. Iversen A/S er en førende producent og leverandør af sprøjtestøbte emner til en lang række brancher, hvor kunderne ønsker høj produktkvalitet, rådgivning, know-how, leveringssikkerhed og ikke mindst fleksibilitet.

A.K. Iversen A/S råder over en bred maskinpark, der gør det muligt, at fremstille vidt forskellige emner i alle plasttyper. Vores kapacitet muliggør produktion af både individuelle løsninger i serier på få hundrede og i systemleverancer på flere millioner enheder. Hjælpeværktøjer og processtyrede robotter effektiviserer produktionen og nedsætter omkostningsniveauet til gavn for vore kunder.

Samarbejde skaber de bedste resultater
Ved udvikling af et projekt deltager A.K. Iversen A/S fra start som sparringspartner. Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan rådgive i valg af plastmateriale og udformning af emner.

A.K. Iversen A/S arbejder i Solid Works 3D og modtager gerne filer fra andre systemer, men en håndskitse er heller ikke noget problem.

Styrke er også at være kreativ

A. K. Iversen A/S
Agerskellet 14
8920 Randers NV
Danmark
CVR nummer: DK34414815
P nummer: 1001719742

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031