23948sdkhjf
Del siden

Tebis Scandinavia AB

Tebis AG er en software produktionsvirksomhed, der udvikler CAD/CAM systemer til model-, form- og værktøjsfremstilling. Vi tilbyder også fuld service med installation, uddannelse og support. Tebis AG blev grundlagt i Tyskland i 1985 og har i dag sit hovedkontor i München og en filial i Hamburg. 1992 kom datterselskabet Tebis Scandinavia AB, der har sit hovedsæde i Göteborg, Sverige. Tebis er vokset betydeligt i de senere år, og har nu datterselskaber i England, Frankrig, Italien, Canada, Kina, Portugal, Spanien, Sverige, Tyskland og USA. Tebis har også forhandlere i Indien, Japan, Mexico, Polen, Rusland, Sydkorea, Thailand, Tjekkiet og Tyrkiet efter strategien for fuld kundesupport med global tilstedeværelse omkring bilindustrien.

Hvem har brug for Tebis CAD/CAM-software?
Tebis fleste kunder findes indenfor bil- og flyindustrien og deres leverandører, primært model-, form- og værktøjsfremstillende industri. Mere end 8.200 installationer er udførte i mere end 1.950 virksomheder over hele verden. Eksempler på disse er bilfabrikanterne Audi, Daimler, BMW, VW, Opel, Ford, Seat, Volvo, Saab, Honda, Toyota og Hyundai.

Desuden bruger virksomheder indenfor køkkenudstyr- og sanitærindustrien Tebis software samt virksomheder i flyindustrien (Boeing), medicinsk- og dentalindustrien. En vigtig forudsætning for det store antal af installationer er, at både CAD-/CAM-modulerne er nemme at lære og bruge, samt de komponenter som kunderne fremstiller på sine fræsemaskiner underkastes strenge kvalitetskrav. Ikke mindst spiller vores kompetence en afgørende rolle i at optimere varige proceskæder gennem integration af Tebis CAD-/CAM-systemer.

Ikke kun CAD/CAM
Tebis software indeholder også områder som kvalitetskontrol og værkstedsorienteret programmering. Virksomheden er en nordisk partner med Steinbichler Optotechnik GmbH som er en af verdens førende leverandører af optisk måle- og sensorteknologi.

Tebis Scandinavia AB
Backa Bergögatan 18
422 46 Hisings Backa
Sverige
CVR nummer: SE5564486248
5

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031