23948sdkhjf
Del siden

Vicath EQ ApS

Vores ydelser er:

Arbejdsmiljørådgivning
Vores arbejdsmiljørådgivere er eksperter, når det gælder arbejdsmiljølovgivning, forebyggende arbejdsmiljø og arbejdsmiljøledelse f.eks. ISO45001. Vi er autoriseret arbejdsmiljørådgiver ved Arbejdstilsynet på følgende områder: det biologiske, kemiske, fysiske og psykosociale område. Du kan læse mere her.

Miljøledelse
Hos Vicath EQ har vi en meget stor viden og erfaring med miljølovgivning, OML beregninger, miljøgodkendelser og er eksperter i miljøledelse og ISO14001. Du kan læse mere her.

Kvalitetsledelse
Vi har været med til at implementere kvalitetsledelse hos mange virksomheder. Vores rådgivere er uddannet lead auditorer og har stor erfaring med ledelsessystemer f.eks. ISO9001. Du kan læse mere her.

Fødevaresikkerhed
Vi gør det lettere for virksomheder at blive certificeret efter f.eks. IFS Food, BRC Food, FSSC22000. Vores rådgivere har praktisk erfaring fra både produktion og certificeringsområdet. Du kan læse mere her.

Fodersikkerhed
Hos Vicath EQ hjælper vi både små og store virksomheder med certificering efter f.eks. GMP+ og GlobalG.A.P. Du kan læse mere her.

IT-systemer til disse ydelser
Vores programmører er dygtige til at hjælpe og forstå, hvad det er man gerne vil have et system skal kunne. Vi har systemer til dig, der vil forebygge, styre eller certificeres. Du kan læse mere her.

Se også vores hjemmeside www.vicatheq.dk

Vicath EQ ApS
Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Danmark
CVR nummer: DK32662277
P nummer: 1015733590
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062