wenglor sensoric GmbH

wenglor - den innovative familie

Vi har udviklet, produceret og markedsført innovative produkter for berøringsfri objekt detektering i 30 år. Som en af de vigtigste internationale full service leverandører af industrielle systemer og sensorer, har vi i mellemtiden udviklet os til at sælge vores produkter i mere end 45 lande rundt omkring i verden - med en opadgående tendens.

Vi tilbyder de rigtige produkter til små og mellemstore virksomheder, såvel som til internationale industrielle konglomerater. Udover fotoelektriske og induktive sensorer, omfatter vores ekspertise også ultralyds-, tryk-, temperatur-, flowensorer, Vision systemer, smart kameraer, højpræcisionsmålesystemer I 1D, 2D og 3D, stregkode og 2D kode scannere samt sikkerhedsteknik. Vores mål er at forsyne kunder med innovative løsninger af høj kvalitet - hver dag og overalt i hele verden.

Som et resultat, placerer berømte bil-og fødevarevirksomheder, farmaceutiske virksomheder og maskinproducenter deres tillid i vores attraktive produktportefølje. Virksomheder inden for transportteknik, drikkevarer, træbearbejdning, elektronik, plast, tekstiler og emballage løser tillige komplekse udfordringer med vores produkter også.

Vi er wenglor.

Fakta om wenglor sensoric GmbH

Adresse
wenglor sensoric GmbH
wenglor Straße 3
88069 Tettnang
Se på kort

Region
Tyskland

Telefon: +49 50995101

CVR nummer: DE145372740

Certifikater: CE, ISO 9001, UL

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Jørgensen
Afdeling: Danmark
Stilling: Area Sales Manager
Direkte telefon: +45 50995101

Send til en kollega

0.151